Σε μια ιστορική επιτυχία οδήγησε τον ΠΑΣ Πρέβεζα ο Βασίλης Ξανθόπουλος. Ο έμπειρος τεχνικός του ΠΑΣ οδήγησε την ομάδα του στην άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Είναι το δεύτερο πρωτάθλημα του Αγρινιώτη τεχνικού με την ομάδα της Πρέβεζας μετά την περίοδο 2006-07.

Ο Ξανθόπουλος ανέλαβε τα ηνία της Πρέβεζας που συμμετείχε στο πρωτάθλημα Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας το καλοκαίρι του 2018. Δημιούργησε ένα καλό σύνολο με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές και τερμάτισε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας (77 βαθμοί) έχοντας σε 30 αγώνες 24 νίκες, 5 ισοπαλίες και μόλις μια ήττα.

Η τελική φάση του πρωταθλήματος έγινε στο γήπεδο της Πρέβεζας, όπου ο ΠΑΣ Πρέβεζα αντιμετώπιζε την Μεγάλη Τετάρτη τον Θρίαμβο Λούρου για την 3η και τελευταία αγωνιστική των Play Off και το τελικό 0-0 βρήκε την ομάδα της Πρέβεζας μετά από πέντε χρόνια να επιστρέφει και πάλι στην Γ΄ Εθνική.

Σίγουρα η άνοδος του ΠΑΣ στην Γ΄Εθνική θεωρείται μια ακόμη σημαντική στιγμή στην πολυετή καριέρα του Βασίλη Ξανθόπουλου ,  σε μια πόλη που εκτιμάτε η προσφορά του στο ποδόσφαιρο.