Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Τομάς Ζαγκουαρίμπ Μπετινέλι προτάθηκε στον Παναιτωλικό

Στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Φλαμένγκο, Σιένα και Σιάτλ Σάουντερς. Έχει μάλιστα και κοινοτικό (ιταλικό) διαβατήριο, καθώς ήταν για ένα χρόνο (2006-2007) στις ακαδημίες της Ρόμα.

Όσο αφορά την πορεία του στα γήπεδα, ξεκίνησε  από τη εφηβική του θητεία στους “τζαλορόσι”, και στην συνέχεια  μεταπήδησε στα τμήματα υποδομής της Μποταφόγκο, ενώ αργότερα εντάχθηκε στα αντίστοιχα της Φλαμένγκο. Το 2011 o Τομάς (έτσι είναι γνωστός) προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα της “ρούμπρο-νέγκρο”, όπου έμεινε μέχρι το 2016 μεσολαβούντων των δανεισμών σε Σιένα, Πόντε Πρέτα, Σιάτλ Σάουντερς (MLS), Ζόινβιλ. Το 2017 αγωνίστηκε στη Σάντα Κρουζ, ενώ τη σεζόν 2017-18  φόρεσε τις φανέλες των Σπορτ και Λοντρίνα.

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είχε διετές συμβόλαιο με τον Απόλλωνα Σμύρνης ωστόσο μετά τον υποβιβασμό της ομάδας επέλεξε να αποχωρήσει. Πλέον, κοιτάζει το μέλλον του και η αλήθεια είναι πως αρκετές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, καθώς ήταν από τους λίγους παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης που ξεχώρισαν.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες προτάθηκε στον Παναιτωλικό. Είναι 26 χρονών μεσοεπιθετικός και στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας που αγωνίσθηκε με την φανέλα του Απόλλωνα είχε 24 συμμετοχές και πέτυχε 2 γκολ , το πρώτο στο γήπεδο του Παναιτωλικού στο ματς της 13ης αγωνιστικής ( 10-12-2018 : Παναιτωλικός –Απόλλων 2-1)