Με επιβλητική νίκη 5-0 επί του Σαν Μαρίνο στο “Γ. Καμάρας” της Ριζούπολης ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2019-21 η Εθνική Ομάδα των Ελπίδων.

Ο ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού Άγγελος Τσιγγάρας αγωνίσθηκε και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης έχοντας μάλιστα πολύ καλή απόδοση.

Στο 26′ ο Καμπετσής με ωραία κεφαλιά από σέντρα του Ουές, στο 29′ ο Παυλίδης με πλασέ ύστερα από λάθος του Τσεκέτι, στο 37′ ο ίδιος παίκτης με σουτ από το ύψος του πέναλτι, στο 51′ ο Βρουσάι με θαυμάσιο στοπάρισμα με το στήθος και άπιαστο σουτ από το ύψος της περιοχής και στο 68′ πάλι ο Καμπετσής με ευθύβολο σουτ ήταν οι σκόρερς της Εθνικής.

Ελλάδα: Στεργιάκης, Ουές (66′ Λυρατζής), Κατράνης, Δημητρίου, Τσιγγάρας, Καμπετσής (74′  Δουβίκας), Παυλίδης, Νικολάου (66′  Γιαννούτσος), Λημνιός (66′  Βάρκας), Βρουσάι (75′  Ζωγραφάκης), Μιλόγεβιτς.

Σαν Μαρίνο: Ντε Άντζελις, Μορέτι, Ντολτσίνι, Βαλεντίνι (86′  Μπαμπόνι), Τσεκέτι, Μικελότι (67′  Πανκότι), Τομασίνι (85′  Κουαράντα), Κόντι, Λιβεράνι (67′  Ντε Άντζελις), Τσεκαρόλι (54′  Μούκιολι), Ράσκι.