Στη Βουλγαρία και συγκεκριμένα στην Λέφσκι Σόφιας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φράνκο Μάζουρεκ!

Ο Αργεντινός μέσος που αποχώρησε έπειτα από μία διετία από τον Παναιτωλικό, συμφώνησε με την ομάδα της Σόφιας και θα φορά τη φανέλα της για τα επόμενα δύο χρόνια.

Οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις αλλά πλέον σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportime επήλθε συμφωνία με την απόκτηση του 25χρονου μέσου να κοστίζει συνολικά 500 χιλιάδες Ευρώ στη Λέφσκι.

Ο Παναιτωλικός αν και ήθελε δεν μπορούσε, να κρατήσει τον Μάζουρεκ. Ωστόσο το όνομά του «έπαιξε» και για τον Παναθηναϊκό.

Παναιτωλικός μεταγραφές: 53 ματς με 10 γκολ

Η Λέφσκι ωστόσο, που πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε και την απόκτηση του Γιάννη Κάργα, φρόντισε να συμφωνήσει και με τον Φράνκο Μάζουρεκ. Με τον Αργεντινό να αφήνει μετά από δύο χρόνια τη χώρα μας και το Αγρίνιο  για τη γειτονική Βουλγαρία και την πρωτεύουσα της χώρας, τη Σόφια.

Τη διετία που αγωνίστηκε στο Αγρίνιο, ο Μάζουρεκ «έγραψε» 53 παιχνίδια πρωταθλήματος, σημειώνοντας 10 γκολ και μοιράζοντας 5 ασίστ. Ειδικότερα η περυσινή σεζόν ήταν η πιο παραγωγική με τον Αργεντινό να σκοράρει επτά φορές και να μοιράζει 4 τελικές πάσες.