Με την αναμέτρηση ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ-ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ολοκληρώθηκαν οι προημιτελικοί αγώνες του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, Συλλόγων Υπηρεσιών Επιχειρήσεων, Οργανισμών (Ο Ανδραίμων).

Η ομάδα των ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ με γκολ που σημείωσαν οι Μπελεβώνης(3), Παπαχρήστος, Νταλακούρας, και Ασημακόπουλος νίκησαν με 6-3 τον ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ και προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση του θεσμού. Τα γκολ του ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ πέτυχαν οι Σαρισαβίδης, Στάϊκος, και Σκιαδάς.

Οι ομάδες που θα βρεθούν την Παρασκευή (28/ 6) στις 8.00 το βράδυ στην κλήρωση για την ημιτελική φάση του θεσμού είναι οι ΕΜΠΟΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ (νίκησαν με 2-0 ), την ΕΛΤΑ/ ΔΕΗ, το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ που ξεπέρασε το εμπόδιο του ΔΙΟΝΥΣΟΥ (τελικό σκορ 5-3), και η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ που μετά από αρκετά χρόνια βρέθηκε στην ημιτελική φάση του θεσμού.

Η ομάδα του Βασίλη Μαϊκαντή σε ένα ματς που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι και το τελευταίο…δευτερόλεπτο νίκησε με 17-16 (0-0 η κανονική διάρκεια του αγώνα), στην διαδικασία των πέναλτι την περσινή πρωταθλήτρια ομάδα των ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ, και θα δώσει το παρόν στην κλήρωση της Παρασκευής.