Σύμφωνα με πληροφορίες του Agriniogoal.gr.

Σε αυτό το κείμενο παραθέτουμε τα πρώτα στοιχεία που αλιεύσαμε για τον νέο προπονητή του Παναιτωλικού:

Είναι ένας προπονητής που μπορεί να τακτοποιεί την κάθε λεπτομέρεια . Στις προπονήσεις δεν διστάζει να σταματάει πολλές φορές ώστε να εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο θέλει να παίζει η ομάδα. Γενικά η πειθαρχία είναι στην κορυφή των προτεραιοτήτων του και δεν θέλει να έχει προβλήματα μέσα στην ομάδα. Είναι ένας προπονητής που ξέρει της δυνατότητες κάθε ποδοσφαιριστή και θέλει να παίρνει το 100% των δυνατοτήτων αυτών. Πιστεύει στους παίχτες και θέλει να τους βλέπει και στις προπονήσεις και στον αγώνα, να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους τόνισε αρχικά μιλώντας στο Agriniogoal.gr , άνθρωπος του  ποδοσφαίρου που γνωρίζει τον Κάστρο από την θητεία του στην Πορτογαλία.  και συνέχισε:

Δίνει στον ποδοσφαιριστή αυτοπεποίθηση να ταιριάζει στην δική του φιλοσοφία σχετικά με το ποδόσφαιρο. Το στιλ που προτιμάει είναι το επιθετικό ποδόσφαιρο . Αν στην ομάδα που εργαστεί του δώσουν την δυνατότητα να δουλέψει όπως γνωρίζει μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα. Είναι ένας προπονητής που δεν δέχεται παρεμβάσεις και δουλεύει σκληρά για να το πετύχει.

Και κατέληξε

Ο Κάστρο δουλεύει με νεαρούς παίχτες. Εφόσον καταλάβει ότι μπορεί να βοηθήσουν την ομάδα, δεν θα διστάσει να τους χρησιμοποιήσει για να βοηθήσει την ομάδα του.

Αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες που αλιεύσαμε για τον Κάστρο. Τα υπόλοιπα επί τάπητος…..