Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας ολοκληρώνεται την Τρίτη(23/ 7) για την ομάδα του Παναιτωλικού. Το Δεκαήμερο  που προηγήθηκε υπήρχαν προπονήσεις στο Αθλητικό κέντρο της ομάδας.

Από την Τρίτη (23/ 7),η ομάδα του Αγρινίου μεταφέρεται στο Καρπενήσι προκειμένου να μπουν οι βάσεις για την νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Στο Καρπενήσι θα παραμείνει μέχρι και τις 1 Αυγούστου.

Την Τρίτη το πρωί θα γίνει προπόνηση και στην συνέχεια ο Κάστρο θα ανακοινώσει  τους ποδοσφαιριστές που θα βρεθούν στο Καρπενήσι για το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Στην διάθεση του νέου προπονητή Λουίς Κάστρο και των συνεργατών του είναι οι Γιαννακόπουλος, Γιαννιώτης Δ., Γιαννιώτης Ηλ., Θεοδωρόπουλος, Λιάβας, Λουσέρο, Μοράρ, Μαλής, Μπελεβώνης, Νταλακούρας, Ντίας, Ντουάρτε, Παρράς, Τσιγγάρας, Κυριακίδης, Γιοβάνοβιτς, Κνετ, Μαρσιάλ, Μιμίτο, Ντάλσιο, Ρομάν, Ταχάρ. Στην προετοιμασία παίρνουν μέρος έξι ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την Κ19, οι Καββαδίας, Καλαντζής, Μπακαδήμας, Τσιαντής, Φραντζέσκος, Φυτόπουλος.

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου σταδίου της προετοιμασίας (Καρπενήσι)θα πραγματοποιούνται πρωινές και απογευματινές προπονήσεις με εξειδίκευση στη φυσική κατάσταση και στις τακτικές. Επίσης θα υπάρχει και φιλικό  παιχνίδι με την ΑΕΛ το Σάββατο 27 Ιουλίου.