Την πρώτη της προπόνηση για τη νέα σεζόν πραγματοποίησε την Πέμπτη (8/8) η ομάδα της Α.Ε. Μεσολογγίου.

Οι Μεσολογγίτες θα βρεθούν και πάλι στις εθνικές κατηγορίες, με τους παίκτες να προπονούνται υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού Γιώργου Ασπρογέρακα.

Το παρών στη πρώτη προπόνηση έδωσαν και τα μέλη του Δ.Σ. όπως φυσικά και αρκετοί φίλαθλοι, παρά την υπερβολική ζέστη, δημιουργώντας μία ωραία ατμόσφαιρα με τα συνθήματά τους.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση της Α.Ε. Μεσολογγίου:

«Με χαμόγελα και αισιοδοξία πραγματοποιήθηκε εχθές η πρώτη προπόνηση εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που βρίσκει την ΑΕΜ σε Εθνικές κατηγορίες, με τους παίκτες να προπονούνται για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της ομάδας Γιώργου Ασπρογέρακα.

Το παρών στην επίσημη πρώτη έδωσαν μέλη του διοικητικού συμβουλίου καθώς και αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας που αψήφησαν την υπερβολική ζέστη και βρέθηκαν στο πλευρό των κανονιέρηδων».

Παράλληλα η ομάδα του Μεσολογγίου προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας της με τον 27χρονο επιθετικό Κώστα Πιστιόλη.

Ο Πιστιόλης ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο περσινό πρωτάθλημα κάνοντας τη διαφορά στη γραμμή κρούσης. Τα τέρματά του βοήθησαν την ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας και να ανέβει στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Πιστιόλη:

«Η ΑΕ Μεσολογγίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Πιστιόλη.

Ο 27χρονος επιθετικός την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα των “κανονιέρηδων”, βοηθώντας τα μέγιστα για την κατάκτηση πρωταθλήματος και super cup.

Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Κωνσταντίνο Πιστιόλη υγεία και επιτυχίες».