Στο www.sportime24.gr μίλησε ο προπονητής της Κ19 του Παναιτωλικού Βασίλης Ξανθόπουλος μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Πρέβεζα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκα εδώ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για τον τρόπο που με αντιμετώπισε. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Ξέρουν ότι εγώ έχω τεράστια αγάπη σε αυτή την πόλη και την ομάδα. Ο ΠΑΣ έχει έναν καταξιωμένο προπονητή. Ο κ. Βλάχος έχει εμπειρία από μεγαλύτερες κατηγορίες. Μαζί με τον Μάκη Δήμα, ο οποίος έχει πολύ καλές αρχές ως νέος προπονητής και τον Παναγιώτη Μασούρα θα κάνουν κάτι πολύ καλό. Χρειάζεται υπομονή από όλους. Μία φανταστική διοίκηση, που γνώρισα πέρυσι. Από τα καλύτερα παιδιά. Και ο Βασίλης ο Τριάντος είναι γνώστης του ποδοσφαίρου. Είδα και την εξέδρα να στηρίζει την ομάδα. Με λύπησε ο χώρος του γηπέδου όμως, που παρά τις εξαγγελίες και τα μεγάλα λόγια παρέμεινε έτσι. Είναι κρίμα για μία τουριστική πόλη να μην έχει ένα γήπεδο στολίδι. Να μην υπάρχουν υποδομές για να νιώσει απόλαυση ο φίλαθλος που θα έρθει στο γήπεδο. Ήξερα από πέρυσι ότι υπήρχε ένας προγραμματισμός για εργασίες.

Αναφορικά με τον Παναιτωλικό, εμείς στείλαμε κάποια παιδιά στην πρώτη ομάδα που έπαιζαν φιλικό και πήραμε αντίστοιχα κάποια μικρότερα παιδιά. Σκοπός μας είναι να βελτιώσουμε τα παιδιά και να τα στέλνουμε στην πρώτη ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Ο χρόνος προετοιμασίας δεν ήταν τόσο μεγάλος. Όταν η πρώτη ομάδα ”τραβάει” τα παιδιά κάθε εβδομάδα δεν είναι εύκολο να προετοιμάσεις κάτι, αλλά αυτή είναι και η χαρά μας και απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε, το να βλέπουμε τα παιδιά στην πρώτη ομάδα.

Οι συνθήκες στην ομάδα είναι εκπληκτικές. Πραγματικά αισθάνεσαι προπονητής. Είχαμε 8 άτομα προσωπικό μαζί μας, εκτός από τους ποδοσφαιριστές. Κάθε ένας έχει την αποστολή του. Ξεχνάς τις παρακάτω κατηγορίες με τις συνθήκες που βρίσκεις στον Παναιτωλικό και είμαι πολύ χαρούμενος κι εγώ που ανήκω σε αυτή την οικογένεια. Πρέπει να καταβάλουμε προσπάθεια για να βελτιωθούμε στη λεπτομέρεια και την εξειδίκευση”.