Ξεκίνημα για την νέα σεζόν με πρώτη προπόνηση που έγινε την Δευτέρα (19/ 8), το βράδυ για τον ΑΟ Ρηγανά.

Ο ΑΟ Ρηγανά ξεκίνησε την προετοιμασία για το πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας που θα συμμετέχει φέτος με  χαλαρό πρόγραμμα προπόνησης, ώστε οι ποδοσφαιριστές να μπουν σταδιακά στο ρυθμό για το πρόγραμμα που έχει καταρτίσει ο κόουτς για την συνέχεια.

Το παρόν στο γήπεδο της ομάδας , όπου ο ΑΟ Ρηγανά θα χρησιμοποιεί ως έδρα στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας έδωσαν σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο , ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου.

Σε ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ο νέος προπονητής Βαγγέλης Κοτρότσος , έκανε λόγο για μια νέα αρχή που γίνεται στην ομάδα του ΑΟ Ρηγανά, τόνισε ότι στόχος είναι η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου, ενώ ζήτησε δουλειά και πειθαρχία από όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Επίσης στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μίλησε και ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Ιωάννου ο οποίος ευχήθηκε ότι καλύτερο για την νεα χρονιά, και τόνισε ότι όλοι στην ομάδα πρέπει να είναι μια οικογένεια, και στόχος είναι η δημιουργία μιας ομάδας που θα έχει και ανάλογη συνέχεια.

DSC04370

DSC04376

DSC04378

DSC04394

DSC04419