H νέα Super League κάνει… σέντρα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και όλα είναι έτοιμα για τις τηλεοπτικές μεταδόσεις της πρώτης αγωνιστικής παρά το… χάος, που επικράτησε το προηγούμενο διάστημα στο συγκεκριμένο τομέα.

Με βάση τα όσα έγιναν το καλοκαίρι η κατανομή των ομάδων στα κανάλια έχει ως εξής:

Στη NOVA ανήκουν τα τηλεοπτικά διακαιώματα του Παναθηναϊκού, του Βόλου, της ΑΕΚ, του Ολυμπιακό, του Πανιωνίου, της ΑΕΛ, του Αστέρα Τρίπολης, όχι όμως και αυτά των  ΠΑΟΚ και ΟΦΗ.

Η ΕΡΤ μπορεί να έχασε τον Παναθηναϊκό που πήγε στη NOVA, αλλά κράτησε τους Άρη, Ξάνθη, Ατρόμητο, Παναιτωλικό, και Λαμία.

Ο ΠΑΟΚ, από την πλευρά του, γίνεται η πρώτη ομάδα στην ιστορία που oι εντός έδρας αγώνες του θα μεταδίδονται από το διαδίκτυο (PAOK TV).

Ο ΟΦΗ είναι η μοναδική ομάδα που παραμένει χωρίς συμβόλαιο, αφού η διοίκησή του απέρριψε την πρόταση της NOVA και δεν βρήκε άλλη προσφορά που να την ικανοποιεί. Αν δεν βρει κάποια τηλεοπτική στέγη θα πουλήσει μεμονωμένα τους πιο εμπορικούς αγώνες του.

Τρεις από τις αναμετρήσεις της πρεμιέρας για την Superleague βρίσκονται τηλεοπτικά στον αέρα, στη Λιγκα όμως υπάρχει η σιγουριά πως θα κυλήσουν όλα ομαλά και η ΕΡΤ θα τους καλύψει

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας της Super League:

Σάββατο 24/8

Λαμία – Παναθηναϊκός (19:00, EΡT ;;;;)

Άρης – ΟΦΗ (Novasports )

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης (21:30, NOVA)

Κυριακή 25/8

Ατρόμητος – ΑΕΛ (18:45, ΕΡΤ ::::)

Πανιώνιος – ΝΠΣ Βόλος (19:15, NOVA)

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός (20:00 PAOK TV)

ΑΕΚ – Ξάνθη (22:00, NOVA)