Με ανακοίνωση η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Άτλαντες Αγρινίου ενημερώνει ότι από την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου αρχίζουν οι εγγραφές και οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής του συλλόγου:

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου έχει ως εξής:

 

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Άτλαντες Αγρινίου σας ενημερώνει  ότι τη Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2019 στο αθλητικό κέντρο  Άτλαντες  (Δοκίμι Αγρινίου)ξεκινάνε οι εγγραφές και οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής. Επίσης, καθημερινά στα γραφεία  των αθλητικών εγκαταστάσεων θα  πραγματοποιούνται οι εγγραφές τόσο των νέων αθλητών (ηλικίας από 5 – 16 ετών) αλλά και οι ανανεώσεις των παλιών αθλητών της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου μας (αγοριών & κοριτσιών).

Έχοντας ως βάση την πολυετή  γνώση και εμπειρία μας,και με γνώμονα τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας της ακαδημίας,φέτος προβήκαμε στην επιστημονική υποστήριξη και  συνεργασία με τον Καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο τόσο σε αθλητικό όσο και σε παιδαγωγικό επίπεδο.

Γιατί ο αθλητισμός – το παιδικό ποδόσφαιρο σαν ομαδικό άθλημα αγαπητοί γονείς, δεν είναι μόνο πάσα, σουτ και γκολ. Είναι συμπεριφορά, είναι τρόπος αγωγής, είναι σωστή διαπαιδαγώγηση, είναι παιδεία, είναι χαρά.

Ευχόμαστε σε όλους μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες σε όλους τους τομείς, στον σχολικό και στον αθλητικό τομέα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα παρακάτω τηλέφωνα: 6974906159,  2641029002  (Τσιμιδάκης Αντώνης Υπεύθυνος Ακαδημιών)

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

ΠΑΙΔΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ