Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου έχει ως εξής:

Ο Αστέρας Μεσολογγίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις-ενίσχυσης της ομάδας μας για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Συγκεκριμένα, αποκτήθηκαν οι Στέφανος Τριφιάτης και Θωμάς Ντίμο, που αγωνίζονταν την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά στην Α.Ε. Μεσολογγίου

Είναι δύο σημαντικοί ποδοσφαιριστές, που ελπίζουμε ότι με την εμπειρία που διαθέτουν στα γήπεδα της Α΄Κατηγορίας θα βοηθήσουν τους στόχους της ομάδας μας.

Ο 22χρονος αμυντικός Στέφανος Τριφιάτης ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Α.Ε. Μεσολογγίου. Στη συνέχεια αγωνίσθηκε με επιτυχία στον Αλικυρναϊκό Αγίου Θωμά, όπου κατέκτησε την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑ. Την περσινή χρονιά ανήκε στο έμψυχο δυναμικό της Α.Ε. Μεσολογγίου.

Ο 22χρονος αμυντικός μέσος Θωμάς Ντίμο -φοιτητής του Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου- ξεκίνησε την καριέρα του σε ομάδες της Αθήνας. Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε  στην Α.Ε. Μεσολογγίου και φέτος θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας στο νέο πρωτάθλημα.

Οι Διοίκηση του Αστέρα καλωσορίζει τους δύο νέους παίκτες στην οικογένεια της ομάδας μας και τους εύχεται υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες.