Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των καλοκαιρινών σεμιναρίων της ΚΕΔ/ΕΠΟ, η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας συγχαίρει…
τους διαιτητές, βοηθούς διαιτητές και υποψήφιους νέους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές όλων των κατηγοριών της δύναμής της που συμμετείχαν σε αυτά, καταγράφοντας 100% επιτυχία τόσο στις γραπτές εξετάσεις όσο και στις αγωνιστικές δοκιμασίες.

Για ακόμη μια χρονιά όλο το αξιολογημένο και υπό αξιολόγηση έμψυχο υλικό της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας ανταποκρίθηκε με υψηλό αίσθημα ευθύνης στα σεμινάρια της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ, επιτυγχάνοντας μάλιστα υψηλές επιδόσεις.

Ο Ενωσιακός Γυμναστής κ. Γιώργος Κωνσταντίνου απένειμε τα εύσημα σε όλους τους συμμετέχοντες για την επιτυχία και την εν γένει παρουσία τους  σε γραπτές εξετάσεις  και αγωνιστικές δοκιμασίες , ιδιαίτερα δε όμως στάθηκε στους νέους -υπό αξιολόγηση- διαιτητές και βοηθούς διαιτητές για τον ζήλο και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν καθόλη την διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του και τα αντίστοιχα προγράμματα εκγύμνασης που είχαν εκπονηθεί.