Η Διοίκηση του Αστέρα Μεσολογγίου ανακοινώνει την απόκτηση τριών νέων παικτών που θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας στη νέα αγωνιστική περίοδο. Συγκεκριμένα, αποκτήθηκαν οι νεαροί Κώστας Διακόνου– τερματοφύλακας,  Δημήτρης Ξηρός– επιθετικός και Αλέξανδρος Κωνσταντακόπουλος-αμυντικός.

Ο Κώστας Διακόνου αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα, είναι 17 χρονών και προέρχεται από τις Ακαδημίες της Α.Ε. Μεσολογγίου. Την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στην Α.Ε. Ευηνοχωρίου.

Ο Δημήτρης Ξηρός αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός, είναι 16 χρονών και προέρχεται από τις Ακαδημίες της Α.Ε. Μεσολογγίου, όπου ήταν υπερπρωταθλητής Νομού με την Κ16 της Ακαδημίας της Α.Ε.Μ. . Έχει, επίσης, αγωνιστεί και στη Μικτή Ε.Π.Σ. Αιτωλοκαρνανίας (Κ16).

Ο Αλέξανδρος Κωνσταντακόπουλος είναι αμυντικός και είναι 16 χρονών, και προέρχεται κι αυτός από τις Ακαδημίες της Α.Ε. Μεσολογγίου, όπου ήταν υπερπρωταθλητής Νομού με την Κ16 της Ακαδημίας της Α.Ε.Μ. . Έχει, επίσης, αγωνιστεί και στη Μικτή Ε.Π.Σ. Αιτωλοκαρνανίας (Κ16).

Οι Διοίκηση του Αστέρα καλωσορίζει τους τρεις νεαρούς παίκτες στην οικογένεια της ομάδας μας και τους εύχεται υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες.