Ο Απόλλων Δοκιμίου νίκησε με 2-0 την Δόξα Καινουρίου και πέρασε στην επόμενη φάση του θεσμού , ωστόσο ο προπονητής του συλλόγου Θόδωρος Λαυράνος σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, πρώτα έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την πρόκριση και στην συνέχεια αφιέρωσε την νίκη στους δυο ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου με προβλήματα τραυματισμών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θόδωρου Λαυράνου:

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων για την προσπάθεια που κατέβαλαν καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα, παρόλο την ζέστη που υπήρχε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Είμαστε τυχεροί που αντιμετωπίσαμε την Δόξα , η οποία είχε  αρκετά αγωνιστικά προβλήματα λόγω ελλιπείς προετοιμασίας και πιστεύω ότι η νίκη ήταν δίκαιη , γιατί ο Απόλλων ήταν ανώτερος κυρίως στο β΄ημίχρονο το οποίο πετύχαμε τα γκολ της νίκης.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να χαρούμε όσο θα έπρεπε την νίκη, διότι δυο ποδοσφαιριστές της ομάδας (Θεοδωρακόπουλος, Κοτρότσος) αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου με προβλήματα τραυματισμών.

Θέλουμε να τους αφιερώσουμε την νίκη-πρόκριση, να ευχηθούμε καλή ανάρρωση και οι ποδοσφαιριστές να επιστρέψουν γρήγορα στους αγωνιστικούς χώρους. Η ομάδα τους χρειάζεται.