Υποχρεωμένος να πρωταγωνιστήσει και να επανέλθει στην Α΄κατηγορία της ΕΠΣΑ είναι ο Αράκυνθος Ματαράγκας.

Η ομάδα της Μακρυνείας δεν κατάφερε πέρυσι να κρατηθεί στην Α΄κατηγορία , όμως οφείλουν να κοιτάξουν μπροστά και να φέρουν σε πέρας την αποστολή. Διαθέτουν εξάλλου όλα τα εφόδια για να επανέλθουν στην «μεγάλη» κατηγορία του νομού μας.

Η διοίκηση του συλλόγου παρά την απογοήτευση της περσινής χρονιάς, έδειξε με τις κινήσεις της την πρόθεση να είναι ο Αράκυνθος περαστικός από την κατηγορία.

Την τεχνική ηγεσία της ομάδας ανέλαβε ο Τάσος Σπαής (μετρ των ανόδων στην Α΄κατηγορία!!) γνωστός στους φίλους της ομάδας από το περασμά του από το  σύλλογο πριν 3 χρόνια, και προχώρησε σε προσθήκες που μπορεί να κάνουν πρωταγωνιστή τον Αράκυνθο.

Κανείς φυσικά δεν μπορεί να παραβλέψει την πλειάδα ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου οι οποίοι «κολύμπησαν «πέρυσι στα βαθιά.

Η βοήθεια των οπαδών της ομάδας είναι δεδομένη, οπότε η επιστροφή στην Α΄κατηγορία περνά από τα πόδια των ποδοσφαιριστών.

Ο Αράκυνθος αγωνίζεται στον 1ο όμιλο της Β΄κατηγορίας.

DSC05180

Ο προπονητής του Αρακυνθου Τάσος Σπαής πιστεύει ότι ο πρώτος στόχος της ομάδας  είναι το καλό ποδόσφαιρο , ότι με τη δουλειά και τη διάρκεια,και την προσήλωση στο στόχο οι ποδοσφαιριστές θα δίνουν το καλύτερο εαυτό τους στο γήπεδο.DSC05112

Οι μεταγραφές

Αλέκος Τσιντζέλης αμυντικός (Μακρυνειακός)

Κώστας Ζαπαντιώτης μεσοεπιθετικός (Κεραυνός Γαβαλούς)

Δήμος Πελεκάνος επιθετικός (Κεραυνός Γαβαλούς)

Πολύκαρπος Μπούκαρης πλάγιος μπακ (Κεραυνός Γαβαλούς)

Χαράλαμπος Μπούκαρης αμυντικό χαφ (Κεραυνός Γαβαλούς)

Πάνος Καρύμπας κεντρικό χαφ (Δόξα Καινουρίου)

Γιώργος Σκουμάντζος τερματοφύλακας (Κεραυνός Γαβαλούς)

Νίκος Κουτσής κεντρικός αμυντικός (Κεραυνός Γαβαλούς)

DSC05117

Το Agriniogoal.gr βρέθηκε στο γήπεδο του Καραπαπά κατά την διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης Αστέρας Αγρινίου-Αράκυνθος Ματαράγκας και σας παρουσιάζει το φωτορεπορτάζ:

DSC05118

DSC05129

DSC05131

DSC05133

DSC05136

DSC05138

DSC05152

DSC05157

DSC05165

DSC05170

DSC05177

DSC05179

DSC05182