Η ομορφιά του ποδοσφαίρου σε όλο της το μεγαλείο την Κυριακή στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου. Η ΑΕ Αγίου Δημητρίου αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης , κατόρθωσε μέσα σε δυο λεπτά να φέρει το ματς στα «ίσα» . Στην επανάληψη πέτυχε  το γκολ της νίκης και πήρε μεγάλη νίκη  με 3-2 επί του Παναμβρακικού πανηγυρίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΑ.

Ήταν ένα πολύ καλό ματς με φάσεις εκατέρωθεν. Οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν επιθετικά με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Ο Παναμβρακικός μπήκε δυνατά στο ματς και με σκόρερ τον Φίλο και Μπεκατώρο πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέκαμψαν και μάλιστα γρήγορα καταφέρνοντας σε διάστημα δυο λεπτών να πετύχουν δυο γκολ.

Στην επανάληψη η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο του Σκέβα, και Αριστόπουλου δυνάμωσαν επιθετικά την «Ένωση» και κατάφερε να κάνει την μεγάλη ανατροπή , με γκολ του Αριστόπουλου.

DSC05442

Οι κυριότερες φάσεις και τα γκολ

15΄Δυνατό σουτ από τον Φίλο, απομακρύνει την μπάλα ο Ζώης

16΄Μακρινό σουτ από τον Κωστακιώτη, μπλοκάρει την μπάλα ο Διγώνης

18΄ΓΚΟΛ 0-1 Ο Φίλος με όμορφη ατομική προσπάθεια και κοντινό πλασέ ανοίγει το σκορ για την ομάδα του

22΄Συρτό σουτ από τον Χ. Κυτούγια η μπάλα άουτ

26΄ Ατομική προσπάθεια και σουτ από τον Φίλο, ο Ζώης με διπλή προσπάθεια μπλοκάρει την μπάλα

33΄ ΓΚΟΛ 0-2 Εντυπωσιακό σε εκτέλεση γκολ από τον Σ. Μπεκατώρο, ο οποίος απέφυγε έξυπνα τους αμυντικούς της ΑΕ Αγίου Δημητρίου και πλάσαρε στην αριστερή γωνία του Ζώη.

34΄ΓΚΟΛ 1-2 Σέντρα του Χ. Κυτούγια από τα δεξιά και ο Κατσαβοχρηστος με κοντινό πλασέ μειώνει το σκορ

36΄ΓΚΟΛ 2-2 Ο Χ. Κυτούγιας ανατρέπεται μέσα στην περιοχή από τον Μπεκατώρο, και ο Π. Μουχάνης εκτελεί εύστοχα το πέναλτι …..

40΄ Σέντρα από τον Μπαμπάτσικο, κοντινή κεφαλιά του Χ. Κυτούγια, μπλοκάρει την μπάλα ο Διγώνης

41΄Μακρινό σουτ από τον Π. Μουχάνη, η μπάλα άουτ

64΄ Κοντινό σουτ από τον Φίλο η μπάλα άουτ

68΄ΓΚΟΛ 3-2 Σέντρα του Κωστακιώτη από τα δεξιά, και ο επερχόμενος Αριστόπουλος με κοντινό πλασέ κάνει την μεγάλη ανατροπή στέλνοντας την ΑΕ Αγίου Δημητρίου στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

80΄ Ευκαιρία του αγώνα για τον Παναμβρακικό !!! Ο Μπεκατώρος κάνει την σέντρα, και ο Φίλος από κοντινή θέση στέλνει την μπάλα άουτ

 

Διαιτητής: Καζανάς

Βοηθοί διαιτητή: Λύσσαρης, Δημονίτσας

 

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕ Αγίου Δημητρίου (Θόδωρος Μουχάνης)

Ζώης, Μπάνης(46΄Σκέβας) Μπαμπατσικος, Δ. Κυτούγιας, Καλοκαίρης, Μπουλιέρης, Μουχάνης Π., Μουχάνης Ε-Μ.(61΄Αριστόπουλος), Κατσαβοχρήστος(80΄ Μπαλωμένος), Χ. Κυτούγιας, Κωστακιώτης

ΑΟ Παναμβρακικός (Σπύρος Μπεκατώρος)

Διγώνης, Κουτσομύτης(63΄Α. Αργύρης), Διαμαντης(53΄λ.τρ. Μήλιας), Σιάφακας(46΄Δήμος), Σ. Αργύρης, Χ. Αργύρης. Μπεκατώρος, Κυρώσης, Καρλούτσος, Φίλος, Στασινός (69΄ Κ. Σαφακας)

 

Φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση σε επόμενο άρθρο