Στα πέναλτι χρειάστηκε να φτάσει ο Αμβρακικός Λουτρού  για να κάμψει την αντίσταση του Ηρακλή Αστακού και να βρεθεί στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Γιώργου Γιάκου ήταν εύστοχη  στα πέντε από τα έξι πέναλτι τα οποία  χτύπησε και κατάφερε να πάρει την πρόκριση (5-4) η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε  με 2-2 , σε ένα συγκλονιστικό ματς με αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση, και πήραν προβάδισμα μόλις στο 3΄ με σκόρερ τον Κοκώνη Σ. με κεφαλιά, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με το καλύτερο τρόπο την εκτέλεση φάουλ από τον Στεργίου. Στο 25΄ο Αμβρακικός πέτυχε το δεύτερο γκολ με εκτέλεση πέναλτι από τον Στεργίου, πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Σαλμάς, ο οποίος ανατράπηκε από τον Κωνσταντίνου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 58΄με κοντινή κεφαλιά του Λιβάνη, μετά από εκτέλεση κόρνερ, για να διαμορφωθεί το τελικό 2-2 πέντε λεπτά αργότερα με σκόρερ τον Κοντοζήση.

Στην ημίωρη παράταση το σκορ δεν μεταβλήθηκε, και οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στην διαδικασία των πέναλτι.

Στην διαδικασία των πέναλτι σκόρερ για τον Αμβρακικό ήταν οι Στεργίου, Κοντογιάννης, Παγώνης, Πανταζής και Νούλας, ενώ για τον Ηρακλή  οι Ζαφείρης, Λιβάνης, Μπαρμπαρούσης και Μπαλάφας .  Αστόχησαν στην εκτέλεση πέναλτι από τον Αμβρακικό ο Κοκώνης Σ, ενώ από τον Ηρακλή οι Κοντοζήσης και Κοκώνης Ε.

Διαιτητής: Καραβασίλης

Βοηθοί : Ροδάτος, Μπάκας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αμβρακικός Λουτρού (Γιώργος Γιάκος)

Καραγκούνης, Γιαννοκώστας, Νούλας, Σαλμάς, Φονιάς (70΄Μακρυπίδης), Αριστόπουλος (80΄Ρουστεμάι), Παγώνης, Κοντογιάννης, Κοκώνης Σ., Στεργίου, Πανταζής

Ηρακλής Αστακού (Γιάννης Λιάκας)

Κατερινόπουλος, Γεροχρήστος (76΄Γκάτσης), Ταφάνι, Κωνσταντίνου, Παχής, Μπαρμπαρούσης, Κοκώνης Ε., Χάντρας (46΄Κοντοζήσης), Ζαφείρης, Μαλιγιάννης (81΄Μπαλάφας)