Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας ο Αστέρας Μεσολογγίου υποδέχεται τον Εθνικό Γουριάς.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τον σύλλογο:

Το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας ξεκινάει το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019, με τον Αστέρα να υποδέχεται στην πρεμιέρα τον Εθνικό Γουριάς, στις 4:30 μ.μ. στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου.

Είναι η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, με την ομάδα μας να θέλει να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα και να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στη νέα κατηγορία που συμμετέχει φέτος, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ο Εθνικός Γουριάς συμμετείχε πέρυσι κι αυτός στην ίδια κατηγορία και όμιλο με τον Αστέρα. Οι περσινοί αγώνες των δύο αντιπάλων έληξαν με το ίδιο σκορ, 3-1 νίκη του Εθνικού Γουριάς εντός έδρας στον α’ γύρο, 3-1 νίκη του Αστέρα στο Μεσολογγίου, στο β’ γύρο.

Ο Αστέρας προέρχεται από ήττα για το Κύπελλο εντός έδρας από την Ένωση ΑΟΚ Τρίκαρδος με 1-2, ενώ η ομάδα του Εθνικού Γουριάς κέρδισε άνευ αγώνος με σκορ 0-3 την Αναγέννηση Θέρμου.

Ο προπονητής της ομάδας μας Ι. Ντζιβανάκης αντιμετωπίζει κάποιες απουσίες παικτών για τον αγώνα αυτό, ωστόσο όλοι οι παίκτες που έχει στη διάθεση του ο προπονητής δηλώνουν έτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Καλούμε τους φίλους της ομάδας να δώσουν παρών στον αγώνα και να υποστηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών μας.