Με επίσημη ανακοίνωσή τους, οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας του Αγρινίου έκαναν γνωστή την αθωωτική απόφαση για τον οπαδό της ομάδας, εκφράζοντας την ικανοποίησή τους για την έκβαση της υπόθεσης.

Παράλληλα, δημοσίευσαν μία φωτογραφία στο φινάλε του παιχνιδιού με την ΑΕΚ, όπου ισχυρίζονται πως ο υπεύθυνος Ασφάλειας της ΠΑΕ «διευκολύνει» τους φιλοξενούμενους οπαδούς να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.

Τέλος, ευχαρίστησαν τον κόσμο για την συμπαράσταση, ενώ ενημέρωσαν και για την παρουσία τους το απόγευμα του Σαββάτου (28/9, 19:00) στο Περιστέρι για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής της Super League 1 που θα δώσει ο Παναιτωλικός με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Χθες Τετάρτη 25/09 κρίθηκε αθώος ο συλληφθείς συνοπαδός μας που δικάζονταν με ένα σαθρό και ανυπόστατο κατηγορητήριο. Απόφαση δίκαιη και ενθαρρυντική καθώς ανάλογη εξέλιξη αναμένουμε να υπάρξει και στα άλλα 2 αδέρφια μας που αδίκως κατηγορούνται.

Θέλουμε από εδώ να ευχαριστήσουμε δημόσια όλο τον κόσμο, μέλη και μη του συνδέσμου, για την κινητοποίηση που έκανε αυτές τις τρεις μέρες για αυτό το τόσο σοβαρό θέμα. Τα μηνύματα που μας στέλνετε είναι πάρα πολλά και σας ευχαριστούμε όλους.

Σύνδεσμος ανοιχτός σήμερα και αύριο από τις 20:00 όπου συνεχίζονται οι εγγραφές για την εκδρομή με ατρόμητο.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΙΣ 14:00 ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΙΣΩ.
ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ!

ΥΓ. Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε πως ο Υπεύθυνος Ασφάλειας της παε διευκολύνει τους φιλοξενούμενους να μπουν στον αγωνιστικό χώρο, όσο οι οπαδοί της ομάδας μας κυνηγιούνται μετά δακρυγόνων από τα ματ. Όπως τονίσαμε τα γεγονότα για ό,τι έγινε το Σάββατο μιλούν και σας αδειάζουν από μόνα τους. Τα σχόλια είναι περιττά. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στέλνει συνεχώς υλικό.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες