Την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΑ πήρε το απόγευμα του Σαββάτου ο Αστέρας Κυψέλης που νίκησε εκτός έδρας με 3-2 την Ομόνοια Κεχρινιάς

Η ομάδα του Θωμά Καρτσακλή ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους της, κατόρθωσε πέτυχε γκολ σε καθοριστικά σημεία της αναμέτρησης και πήρε δίκαια την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του θεσμού.

Με την συμπλήρωση των 30 πρώτων λεπτών της αναμέτρησης ο Αστέρας Κυψέλης πέτυχε δυο γκολ με τον Ασβεστόπουλο και Ρεντζέπη, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με καλύτερη ψυχολογία.

Στο β΄ημίχρονο οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Μουρτζιάπη, αλλά στην συνέχεια ο Μπούσγος με κεφαλιά έκανε το 1-3. Το τελικό 2-3 διαμορφώθηκε στο φινάλε της αναμέτρηση με σκόρερ τον Χούτα

 

Διαιτητής: Προβίδας

Βοηθοί Γεωργίου, Βλάχος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ομόνοια Κεχρινιάς (Κώστας Μάνθος)

Μακρυδήμας Π., Σακαρετσάνος Γ. (72΄ Καραγκούνης), Σκούτας, Βλαχοδήμος, Μασούρας, Χούτας, Σαγάνας Θ., Μακρυδήμας Μ. (62΄ Σαγάνας Ι.), Μουρτζιάπης, Σακαρετσάνος Β., Διαμαντής.

Αστέρας Κυψέλης (Θωμάς Καρτσακλής)

Κάκκος, Καραπάνος, Νάττας, Σκάλλας, Μπούσγος, Ιωσηφίδης (75΄ Πατσιάς), Παπαθανασίου, Παναγιωτόπουλος, Ασβεστόπουλος, Ρεντζέπης (55΄ Καβαλλάρης), Χότζα.