ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΤΑΣΟΣ ΚΟΡΟΖΗΣ

Σπουδαίο εκτός έδρας «τρίποντο» πήρε ο ΑΟ Ρηγανά νικώντας με 1-0 τον Αστέρα Αγρινίου σε αγώνα που έγινε το Σάββατο στο γήπεδο του Καραπαππά.

Η ομάδα του Βαγγέλη Κοτρότσου αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και πέτυχε γκολ με το …καλημέρα (3΄), με σκόρερ τον Καλογεράκη, ο οποίος αντέδρασε έξυπνα στο λάθος της άμυνας του Αστέρα και με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ για τον ΑΟ Ρηγανά.

Στην συνέχεια η ομάδα του Αστέρα προσπάθησε για την ισοφάριση και μέχρι την συμπλήρωση των 11 πρώτων λεπτών είχε 3 κλασσικές ευκαιρίες για γκολ !!, χωρίς όμως να καταφέρουν οι επιθετικοί του να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Ο ΑΟ Ρηγανά ηθελε το δεύτερο γκολ με τον Γιώτη και τον Τσάμη, δημιούργησε ευκαιρίες χωρίς να τα καταφέρει. Η αντίδραση του Αστέρα ήταν άμεση αλλά μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχε 3 ακόμη ευκαιρίες για γκολ, χωρίς όμως η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα.

Στο β΄ημίχρονο ο ΑΟ Ρηγανά με σωστή αμυντική λειτουργία περιόρισε τους επιθετικούς του Αστέρα να δημιουργήσουν ευκαιρίες στην περιοχή του Σπυρόπουλου, (κινδύνεψε ελάχιστα) και στις αντεπιθέσεις προσπάθησε για ένα ακόμη γκολ, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Με αυτό τον τρόπο η ομάδα του ΑΟ Ρηγανά πήρε την πολύτιμη εκτός έδρας νίκη στην δυνατή έδρα του Αστέρα Αγρινίου και από νωρίς θεωρείται φαβορί για την άνοδο στην Α΄κατηγορία.

DSC06953

Οι κυριότερες φάσεις και το γκολ

3΄ΓΚΟΛ 0-1 Μετά από λάθος της άμυνας του Αστέρα εκμεταλλεύεται την φάση ο Καλογεράκης, οποίος απέφυγε και τον Ταμανίδη και με κοντινό πλασέ πετυχαίνει το γκολ για τον ΑΟ Ρηγανά.

5΄Εκτέλεση κόρνερ από τον Γκρίζη, κοντινή κεφαλιά του Ζωγράφου, απομακρύνουν την μπάλα  οι αμυντικοί του ΑΟ Ρηγανά

9΄ Ο Γκρίζης σε καλή θέση απέναντι στον Σπυρόπουλος, ο τερματοφύλακας όμως του Αστέρα μπλοκάρει την μπάλα

11΄Εκτέλεση κόρνερ από τον Βασιλάρη, ο Ζωγράφος με δυνατό σουτ «σημαδεύει» το οριζόντιο δοκάρι του Σπυρόπουλου, και στην συνέχεια η μπάλα απομακρύνεται από τους αμυντικούς του ΑΟ Ρηγανά

18΄Σε καλή θέση ο Γιώτης απέναντι στον Ταμανίδη κάνει το σουτ η μπάλα άουτ

24΄Μακρινό δυνατό σουτ από τον Τσάμη, απομακρύνει σε κόρνερ ο Ταμανίδης

29΄Εκτέλεση φάουλ από τον Βασιλάρη, κεφαλιά του Ζωγράφου η μπάλα άουτ

36΄Εκτέλεση κόρνερ από τον Γκρίζη, κοντινή κεφαλιά του Τζελτζέ, η μπάλα άουτ

40΄Ατομική προσπάθεια και σέντρα του Κοκκώνη από τα δεξιά, ο Αριστόπουλος από κοντά σουτάρει άουτ

60΄Ατομική προσπάθεια και σουτ από τον Καραχάλιο, ο Ταμανίδης με διπλή προσπάθεια μπλοκάρει την μπάλα

79΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Ντόβα, ο Ταμανίδης στην δεξιά του γωνία μπλοκάρει την μπάλα

83΄ Μπαλιά του Νταλαπέρα στον Γκαραγκούνη που από καλή θέση σουτάρει άουτ

89΄Γυριστό σουτ από τον Γιώτη η μπάλα άουτ

Διαιτητής: Τσαμπάς

Βοηθοί : Κασβίκης, Καραπιπέρης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Αγρινίου (Αθανάσιος Μουρτζιάπης)

Ταμανίδης, Καραμάνος, Βασιλάρης(77΄Γκαραγκούνης), Παπαβασιλείου, Τζελτζές, Σταματελόπουλος, Αριστόπουλος, Ζωγράφος, Κοκκώνης(71΄Πατσέας Α.), Βαγενάς(61΄Σταυρόπουλος), Γκρίζης (46΄Νταλαπέρας)

ΑΟ Ρηγανά (Βαγγέλης Κοτρότσος)

Σπυρόπουλος, Κωστόπουλος, Στεργίου, Μπαρτσιώκας, Κωστής, Καραγιάννης(64΄Ντόβας), Τύμπας, Καραχάλιος, Γιώτης, Τσάμης(72΄Βαίτσας), Καλογεράκης(85΄Αθανασίου)

Αγάπη για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ

DSC06963

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Αγρινίου  συγκέντρωσαν χρήματα, στέλνοντας μήνυμα συμπαράστασης στον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ. Μια μεγάλη αγκαλιά για τον μικρό  άνοιξαν και οι φίλαθλοι που βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο του Καραπαππά, ρίχνοντας χρήματα στον κουμπαρά που βρίσκονταν στην εξέδρα του γηπέδου.