Σε αγώνα που έγινε την Κυριακή το πρωί στο γήπεδο του Αγίου Κων/νου, ο Αστέρας Καμαρούλας νίκησε με 3-1 τον Αστέρα Παντάνασσας. Ήταν η πρώτη νίκη του Αστέρα στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας του 2ου ομίλου.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο στην επανάληψη οι γηπεδούχοι «ανέβασαν» στροφές και προηγήθηκαν στο 50΄με σκόρερ τον Νικολόπουλο

Οκτώ λεπτά αργότερα ο Νταλιάνης έδιωξε με το χέρι τη μπάλα πάνω στη γραμμή σε κεφαλιά του Ράπτη με το ρέφερι να υποδεικνύει το πέναλτι και να δίνει την κόκκινη στον παίκτη του Αστέρα.Καμαρούλας.  Ο Γιαννακάς ανέλαβε την εκτέλεση και παρά την προσπάθεια του Πελέκη, που βρήκε τη μπάλα, σκόραρε κάνοντας το 1 – 1

Στο 62΄ ο Καραγιώργος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα

Στο 78΄ 2-1 ο Αστέρας Καμαρούλας πήρε προβάδισμα  με εκτέλεση φάουλ του Τηλιγάδα . Στο 81΄διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα με σκόρερ τον Σαμψώνα.

 

Διαιτητής: Λιόνας

Βοηθοί : Λύσσαρης, Μπάξας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Καμαρούλας (Παναγιώτης Βραχωρίτης)

Πελέκης, Αριστόπουλος, Νιτσάκης, Τσακανίκας, Γιώτης, Νταλιάνης, Σαμψώνας Π., Κουκουγιάννης (46΄ Κορέτσης), Δήμος (83΄ Σταθοχρηστόπουλος Δ.), Πετρονικολός (46΄ Τηλιγάδας), Νικολόπουλος (84΄ Ανάστος).

Αστέρας Παντάνασσας (Γιώργος Αρμύρας)

Πριτσούλης, Ρέθι(87΄ Κωνσταντόπουλος), Δρόσος Γ., Κουμάσης, Ράπτης, Καγιάντζας (63΄ Λιόκαυτος), Καραγιώργος, LIMACI (74΄ Κουτσιαύτης), Αρμύρας Ι., Κρανιάς, Αρμύρας Δ. (51΄ Γιαννακάς).