Ο Θοδωρής Γιαννακόπουλος μίλησε στη “Συνέντευξη της εβδομάδας”.
Ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή  Γιάννη Διαμαντάκου αναφέρθηκε στο πρώτο του διάστημα στην ομάδα, στη συνεργασία με τον κόουτς, στο πολύ καλό ξεκίνημα και στα θετικά μηνύματα που λαμβάνει από τον κόσμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Θοδωρή το καλοκαίρι αποφάσισες να έρθεις στο Αγρίνιο για λογαριασμό του Vivechrom Α.Ο.Α. Πως νιώθεις τώρα για την επιλογή αυτή;
Είχα μιλήσει το καλοκαίρι με τον κόουτς Διαμαντάκο και μου περιεγραψε πως είναι τα πράγματα και πως λειτουργεί η ομάδα. Όλα ήταν ακριβώς όπως μου τα είπε ο κόουτς και νιώθω δικαιωμένος που επέλεξα να έρθω στο Αγρίνιο.

Πως είναι η συνεργασία σου με τον κόουτς Διαμαντάκο αυτό το δίμηνο;
Ο κόουτς δίνει σε κάθε συνεργάτη το ρόλο του. Είναι ξεκάθαρος στο τι ζητάει από τον καθένα, αυτό διευκολύνει τις καταστάσεις και καθιστά τη συνεργασία μας πολύ καλή.

Η ομάδα έχει κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Που θεωρείς ότι οφείλεται αυτό το γεγονός σε συνάρτηση με το δεδομένο πως υπήρχαν πολλές αλλαγές στην ομάδα;
Στον αθλητισμό δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές. Ότι πετυχαίνεις οφείλεται στη δουλειά σου. Έτσι λοιπόν και σε μας το καλό ξεκίνημα είναι αποτέλεσμα της καλής προετοιμασίας, της σκληρής δουλειάς καθημερινά στην προπόνηση και της συγκέντρωσης στο πλάνο μας.

Το ρεπό αυτής της εβδομάδας θεωρείς ότι βοηθάει ή ότι σας βγάζει λίγο εκτός ρυθμού;
Μπορεί να ισχύουν και τα δύο. Πάντα εξαρτάται από το πως θα το διαχειριστείς. Εμείς θα θέλαμε να παίξουμε για να μη χάσουμε τον καλό ρυθμό που έχουμε, όμως δε μπορούμε να αλλάξουμε το γεγονός αυτό και πρέπει να διατηρηθούμε σε καλή κατάσταση μέσα από τις προπονήσεις.

Ακολουθεί το παιχνίδι με το Φίλιππο Βέροιας στις 2 Νοεμβρίου. Έχετε ήδη κοιτάξει τον επόμενο αντίπαλό σας και τι πρέπει να κάνετε για να φτάσετε στην 4η νίκη σε ισάριθμους αγώνες;
Από τη στιγμή που η επόμενη αγωνιστική μας υποχρέωση είναι με το Φίλιππο Βέροιας, έχουμε ξεκινήσει από τις αρχές της εβδομάδας να κοιτάμε τον αντίπαλό μας. Προετοιμαζόμαστε γι’ αυτό το παιχνίδι, όμως πρέπει να τονίσουμε ότι η ομάδα της Βέροιας έχει παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο και θα περιμένουμε και αυτόν τον αγώνα, για να δουλέψουμε και την επόμενη εβδομάδα ακόμα περισσότερο.

Ποια είναι η εικόνα που έχεις από το πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας αυτές τις τρεις αγωνιστικές;
Είναι ένα σκληρό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Και πρέπει πάντα να ξεχνάς τι έγινε το περασμένο Σάββατο και να κοιτάς το επόμενο παιχνίδι. Όπως κάθε πρωτάθλημα είναι ένας “μαραθώνιος” και φυσικά τίποτα δεν τελειώνει νωρίς, αλλά μετράει η διάρκεια.

Έχεις προσαρμοστεί στο Αγρίνιο και τι σου λέει ο κόσμος για την ομάδα όταν σε συναντάει;
Με έχουν βοηθήσει όλοι εδώ και θεωρώ ότι έχω προσαρμοστεί αρκετά καλά. Ο κόσμος αγαπάει την ομάδα, την στηρίζει και μας δίνει συγχαρητήρια για την πορεία μέχρι τώρα. Είναι πολύ σημαντική η βοήθειά του και θέλουμε να είναι έτσι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.