Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Αμβρακικός Λουτρού που κέρδισε στην έδρα του τον Απόλλωνα Δοκιμίου με 1 – 0.

Σε ένα όμορφο παιχνίδι με μεγάλες ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με γκολ που σημείωσε στο 75ο λεπτό ο Νίκος Γώγα, που πέρασε στο παιχνίδι στο 59΄.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας και ήταν καλύτεροι, όμως ο Απόλλων ήταν εξαιρετικός στις αντεπιθέσεις και είχε τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί έχοντας δοκάρι στο 21ο λεπτό.
Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο πρώτο ημίωρο του δευτέρου ημιχρόνου με τους φιλοξενούμενους να έχουν μία ακόμα καλή στιγμή με σουτ του Πεσλή, που έδιωξε σε κόρνερ ο Γιώργος Καραγκούνης. Στο 75΄ μετά από σέντρα του Παγώνη ο Γώγα με κοντινή κεφαλιά νίκησε το Δημητρίου ανοίγοντας το σκορ. Στο τελευταίο τέταρτο οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, έχασαν μια καλή ευκαιρία με το Γιαννοκώστα στο 81΄ και είχαν δοκάρι σε σουτ του Μακρυπίδη στο 87΄. Στο 86΄ ο Απόλλωνας είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, όμως στο φαλτσαριστό σουτ που επιχείρησε ο Κουσκούνης η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Το φιλμ του αγώνα.

 Αντεπίθεση από δεξιά με τον Τσακανίκα που δίνει στον Κοντοπάνο, που ανενόχλητος δεν έπιασε καλά το σουτ με τη μπάλα να περνάει άουτ.
21΄ Αντεπίθεση από αριστερά με το Φώτη Κορομηλά που κάνει το γύρισμα και ο Νούλας βρίσκει τη μπάλα που πηγαίνει προς τα δίχτυα και ο Καραγκούνης βρίσκει με τα ακροδάχτυλα τη μπάλα που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε κόρνερ.
27΄ Ο Παγώνης κερδίζει την κόντρα από το Μυλωνά και απέναντι από το Δημητρίου πλασάρει, αλλά ο Καταρέλος προλαβαίνει με κόντρα και η μπάλα φεύγει κόρνερ.
29΄ Πάσα του Μακρυπίδη στον Παγώνη που σουτάρει και μπλοκάρει ο Δημητρίου.
58΄ Ο Κοντοπάνος από αριστερά δίνει στον Πεσλή που απέναντι από τον Καραγκούνη σουτάρει και διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.
75΄ Γκολ. Σέντρα του Παγώνη από δεξιά ο Γώγα από το ύψος της μικρής περιοχής έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 1 – 0.
78΄ Σέντρα του Παγώνη από δεξιά ο Κοκώνης απέναντι στο Δημητρίου με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.
81΄ Αντεπίθεση από δεξιά με το Γιαννοκώστα που μπαίνει στην περιοχή, σουτάρει από πλάγια και διώχνει σε κόρνερ ο Δημητρίου.
86΄ Ο Θωμάς Γκουρνέλος από αριστερά κερδίζει κόντρες και πασάρει στον Κουσκούνη που κάνει την προσποίηση και το φαλτσαριστό σουτ που περνάει ελάχιστα άουτ.
87΄ Ατομική ενέργεια του Γιαννοκώστα από δεξιά που πασάρει στο Μακρυπίδη και αυτός σουτάρει στη “ρίζα” του δεξιού κάθετου δοκαριού και στη συνέχεια απομακρύνουν οι αμυντικοί.

Αμβρακικός Λουτρού (Γιώργος Γιάκος): Καραγκούνης, Πανταζή (59΄ Γώγα), Νούλας, Σαλμάς, Γιαννοκώστας, Αριστόπουλος, Παγώνης (90΄ Ρουστεμάι), Κοντογιάννης, Κοκώνης, Στεργίου (63΄ Αλπέντζος), Μακρυπίδης (88΄ Νίκας).

Απόλλων Δοκιμίου (Θόδωρος Λαυράνος): Δημητρίου, Τσακανίκας, Κορομηλάς Α., Καταρέλος, Μυλωνάς, Δαλαγιώργος, Γκουρνέλος Χ. (85΄ Γκουρνέλος Θ.), Κορομηλάς Φ., Πεσλής, Γιαννακόπουλος, Κοντοπάνος (68΄ Φυτόπουλος (73΄ λ.τ. Κουσκούνης)).

Αρχική σελίδα