Με δυο γκολ που πέτυχε στο β΄ημίχρονο ο Αστέρας Καμαρούλας νίκησε με 2-0 την ΑΕ Αγίου Δημητρίου σε αγώνα που έγινε την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου για το πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας του 2ου ομίλου.

Ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες της κατηγορίας. Αστέρας και ΑΕ Αγίου Δημητρίου δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες για γκολ.

Στο ξεκίνημα του αγώνα ο μετά από σέντρα του Νιτσάκη, ο Δήμος με κοντινή κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα χέρια του Ζώη, για να έρθει η απάντηση από την «Ενωση» με δυνατό σουτ του Κατσαβοχρήστου ελάχιστα άουτ στο 9΄.

Στο 17΄ο Πετρονικολός από καλή θέση αστόχησε, ενώ στο 20΄το διαγώνιο σουτ από τον Π. Μουχάνη έφυγε άουτ

Στην επανάληψη και πάλι ο Π. Μουχάνης με δυνατό σουτ προσπάθησε για γκολ , αλλά ο Παπαθανασόπουλος με θαυμάσια απόκρουση στέλνει την μπάλα κόρνερ.

Λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο ο Κουκογιάννης (65΄) με δυνατό μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στο «Γάμα» της εστίας του Ζώη ανοίγοντας το σκορ για τον Αστέρα Καμαρούλας.

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε με εκτέλεση φάουλ ο Πάρης Σαμψώνας, στο 75΄ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την λάθος εκτίμηση της φάσης από την άμυνα της «Ένωσης».

Κάπου εκεί το ματς τελείωσε, με την «Ένωση» να προσπαθεί για το γκολ,  το σουτ όμως που έκανε ο Φάτσαλης (83΄) έφυγε άουτ, στην τελευταία ευκαιρία της αναμέτρησης.

DSC07969

Διαιτητής : Καραβασίλης

Βοηθοί : Τσιλίκας, Καλυβόπουλος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Καμαρούλας (Παναγιώτης Βραχωρίτης)

Παπαθανασόπουλος, Αριστόπουλος, Νιτσάκης(33΄λ.τρ. Πιτλιγκερ), Τσακανίκας, Γιώτης, Νταλιάνης, Σαμψώνας, Πετρονικολός(58΄ Κουκογιάννης), Δήμος(78΄ Κορέτσης), Τηλιγάδας(82΄Σταθοχρηστόπουλος), Νικολόπουλος

ΑΕ Αγίου Δημητρίου (Θόδωρος Μουχάνης)

Ζώης, Καλοκαίρης, Μπαμπάτσικος, Καντερές, Στεφανόπουλος, Μπουλιέρης, Μουχάνης Ε.(80΄Καραπιπέρης), Μουχάνης Π.(72΄ Βελέντζας), Κατσαβοχρήστος, Κωστακιώτης, Φάτσαλης

 Φωτορεπορτάζ την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου