Ο Νίκος Καμάρας σχολίασε μέσω του basketblog.gr την άνετη νίκη κόντρα στο Φίλιππο Βέροιας αλλά και το εξαιρετικό ξεκίνημα του Αγρινίου στο φετινό πρωτάθλημα της Α2.

Το παιχνίδι με το Φίλιππο Βέροιας είχε πολλές ιδιαιτερότητες. Προερχόμασταν από τρεις συνεχόμενες νίκες και θέλαμε να επεκτείνουμε αυτό το σερί.

Η εβδομάδα της διακοπής μας έδωσε τη δυνατότητα να δουλέψουμε αρκετά και να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας. Δουλέψαμε πολύ πάνω στο πλάνο του αγώνα, διαβάσαμε αρκετά καλά τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου μας και αυτό έφερε το αποτέλεσμα, που δε χωράει αμφισβήτηση, καθώς θεωρώ ότι φτάσαμε σε μια άνετη νίκη στο τέλος.

Η ομάδα έχει κάνει το απόλυτο στους τέσσερις πρώτους αγώνες και αυτό αποτελεί σίγουρα μια καλή επιβράβευση για τη δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής.

Σε καμία περίπτωση δε θα χαλαλαρώσουμε και δε θα μείνουμε στο γεγονός ότι έχουμε κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Αντίθετα θα μπούμε και πάλι στο γήπεδο τη Δευτέρα με περισσότερη όρεξη, καθώς έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Οίακα Ναυπλίου.

Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα τις επόμενες ημέρες με τρία παιχνίδια σε δυόμιση εβδομάδες. Πρώτα απ’ όλα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και μόνο αυτό βρίσκεται στο μυαλό μας.

Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ότι παίζουμε σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα και αυτό αποδεικνύεται κάθε Σάββατο με τα αποτελέσματα που έρχονται.

Ο στόχος μας είναι παιχνίδι με παιχνίδι να εμφανιζόμαστε καλύτεροι και θεωρώ ότι αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε στον ίδιο ρυθμό και την ίδια ένταση, τα αποτελέσματα θα συνεχίσουν να μας δικαιώνουν.

Σας ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία στη στήλη σας για την Α2 Εθνική Κατηγορία και θέλω να ευχηθώ σε όλους όσους συμμετέχουν στο πρωτάθλημά μας να έχουν πάνω απ’ όλα υγεία και να συνεχίσουμε με τις εμφανίσεις και το θέαμα που προσφέρουμε να προσελκύουμε τους φιλάθλους στο άθλημα που αγαπάμε.