Γκολ δεν είδαν, ούτε καν φάσεις παρά ελάχιστες όσοι παρακολούθησαν το 90λεπτο του Ελαιοφύτου ανάμεσα στο γηπεδούχο Α.Ο., και τον Άρη Λεπενούς.

Ήταν ένα ματς της Β΄ κατηγορίας του 3ου ομίλου που έγινε το Σάββατο στο γήπεδο του Ελαιοφύτου. Τελικό αποτέλεσμα 0-0 και με βάση την εικόνα του αγώνα δίκαιο.

Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Το πρώτο ανήκει στους φιλοξενούμενους που ήταν πιο ουσιαστικοί , αλλά με δυσκολία έφταναν στην μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων, και η επανάληψη στο ΑΟ Ελαιοφύτου που προσπάθησε για την νίκη , αλλά οι λιγοστές ευκαιρίες που δημιούργησε δεν αξιοποιήθηκαν από τους επιθετικούς της ομάδας.

Για τον Άρη Λεπενούς ήταν ο πρώτος πόντος στο πρωτάθλημα, ενώ ο ΑΟ Ελαιοφύτου έφτασε τους 7 πόντους.

Όσο αφορά το αγωνιστικό μέρος της συνάντησης ο Άρης Λεπενούς με το ξεκίνημα της αναμέτρησης κυνήγησε το γκολ, ήθελε την νίκη, μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Στο 10΄κοντινή προβολή του Κανιώτη έφυγε άουτ, και ένα λεπτό αργότερα ο Σουροβέλης από καλή θέση σούταρε άουτ.

Στο 19΄ο 16χρονος Θώδης που ήταν και ο πιο δραστήριος ποδοσφαιριστής του Άρη Λεπενούς  προσπάθησε με σουτ να απειλήσει την αντίπαλη εστία, δίχως αποτέλεσμα.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν  στο 30΄ δυνατό σουτ του Μολώνη έφυγε άουτ, και πέντε λεπτά αργότερα η ατομική προσπάθεια του Παπαθανασόπουλου δεν βρήκε δίχτυα. Αυτές ήταν οι κυριότερες φάσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη υπήρχαν λίγες φάσεις ανάμεσα στις δυο εστίες και μια πεντάλεπτη διακοπή του αγώνα…..

Στο 53΄κοντινή κεφαλιά του Σουροβέλη έφυγε άουτ , ενώ στο 75΄και 78΄ο Παπαθανασόπουλος από καλή θέση δεν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η τελευταία ευκαιρία ανήκει στο Άρη με τον μακρινό σουτ του Πιστιώλη που έφυγε ελάχιστα άουτ.

DSC08196

Διαιτητής: Γεωργίου

Βοηθοί: Κασβίκης Γ., Τσώνη

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Ελαιοφύτου (Λάμπρος Καρδαράς)

Καϊπάνος Β., Ζαφείρης(89΄Θεοδοσίου), Ασημακόπουλος, Κόκκαλης(65΄Βασιλείου), Μολώνης Θ., Καϊπάνος Γ., Τσινιάς(60΄Τσαγιάννης), Πεταρούδας, Τσιρογιάννης, Κοκοσούλας, Παπαθανασόπουλος

Άρης Λεπενούς  (Κώστας Κανιώτης)

Πεσλής, Βλαχοδήμος, Πιστιώλης, Πετανίτης Ν. (70΄Πετανίτης Β.), Βαμβακάς Χ.(75΄Μουρτζιάπης Π) , Πριόβολος, Κανιώτης, Μουρτζιάπης Ι.(67΄Καρασάββας), Σουροβέλης, Θώδης, Βαμβακάς Ν.

Φωτορεπορτάζ την Τρίτη 12 Νοεμβρίου