Με δυο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο η Δόξα Καινουρίου νίκησε με 3-1 εκτός έδρας τον Απόλλωνα Θέρμου και παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΑ.

Στον αγωνιστικό χώρο ο Απόλλων Θέρμου πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 13΄με απευθείας εκτέλεση κόρνερ από τον Τασούλη, και λάθος εκτίμηση της μπάλας από τον Σταμάτη.

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν και έφεραν το μας τα «ισα» στο 26΄με σκόρερ τον Παπαδόπουλο.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο με δυο «ΓΚΟΛΑΡΕΣ» με όλη την σημασία της λέξης από τον Τζωρτζόπουλο και Μούτσα η Δόξα πήρε την πολύτιμη εκτός έδρας νίκη.

Στο 80΄μετά από εκτέλεση φάουλ του Μούτσα και απομάκρυνση των αμυντικών του Θέρμου η μπάλα έφτασε στον Τζωρτζόπουλο που με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στο «γάμα» της εστίας του Κούντρα. Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μούτσα….επίσης στο «γάμα» της εστίας.

Διαιτητής: Καλαμάρης

Βοηθοί: Τάκος, Μπουκουβάλας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Απόλλων Θέρμου

Κούντρας, Χάσκαρης, Καζανάς, Κολύδας, Χρυσικός, (53΄Γιαννακίδης), Κόκκοτος, Μπίστας, Αλτζερίνης, Κουκιάς (80΄Λαυρεντάκης), Τασούλης, Βλάχόπουλος

Δόξα Καινουρίου (Κώστας Γιωτόπουλος)

Σταμάτης, Γκουτσέλης, Παντής (75′ Ψηλός), Τζωρτζόπουλος Σ., Τσόλκας, Νικολογιάννης, Λιούλιος (59′ Φλωρόπουλος), Ντίνος (66′ Δημητρίου), Νταλαπέρας, Μούτσα, Παπαδόπουλος (78′ Σταμάτης Α).