SUPERLEAGUE / ÂÏËÏÓ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)

Κάποιος θα χανόταν το βράδυ του Σαββάτου στο Πανθεσσαλικό… Ο ΝΠΣ Βόλος μετρούσε πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη, ενώ ο Παναιτωλικός δεν έχει νικήσει ούτε μία φορά στο φετινό πρωτάθλημα. Επομένως, το παιχνίδι είχε οριακό χαρακτήρα για τους δύο αντιπάλους.

 Εν τέλει, ο Βόλος ήταν αυτός ο οποίος «χαμογέλασε» και μάλιστα με έναν τρόπο που τον είχε «πληγώσει» στα προηγούμενα παιχνίδι, την ανατροπή! Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε, ισοφάρισε αμέσως, αλλά ο Βόλος διατήρησε την ψυχραιμία του και επικράτησε 3-2, κερδίζοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς!

Ο Παναιτωλικός πήρε το προβάδισμα στο 39′, όταν ο Σανιά έγινε κάτοχος της μπάλας στην περιοχή και πλάσαρε με συρτό διαγώνιο σουτ. Τα πάνω-κάτω ήρθαν από το 55′ και μετά… Αρχικά, ο Μουνίθ εκτέλεσε απ’ ευθείας φάουλ και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Γιαννακόπουλο.

Εννιά λεπτά αργότερα, ο Σιέστετ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφού κράτησε από τη φανέλα τον Μουνίθ ενώ έτρεψε στην περιοχή του Παπαδόπουλου. Σαν να μην έφτανε η κόκκινη, στο 66′ ο Μουνίθ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μάντζης σούταρε, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1…

 Ο Παναιτωλικός έβγαλε αντίδραση και ισοφάρισε στο 68′. Ο Αριγίμπι έκανε την ατομική προσπάθεια από δεξιά, σούταρε και με τη «βοήθεια» ενός αμυντικού, σκόραρε το 2-2.

Ωστόσο, η τελευταία λέξη άνηκε στον Βόλο. Ο Μουνίθ εκτέλεσε το φάουλ, ο Γιαννακόπουλος απομάκρυνε με αστάθεια και ο επερχόμενος Γέντρισεκ με κεφαλιά-ψαράκι, σημείωσε το 3-2…

Ο Παναιτωλικός λοιπόν παραμένει για δέκατο ματς χωρίς νίκη…

Κίτρινες: 27’ Τσοκάνης, 62’ Μουνίθ, 85’ Μάντζης, 90+3’ Μελίσσας – 22’ Σιέστεντ, 40’ Λουσέρο, 85΄ Γιοβάνοβιτς

Κόκκινες: 64’ Σιέστεντ (2η κίτρινη)

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Βοηθοί: Χριστακόγλου (Χαλκιδικής), Καλύβας (Φθιώτιδας), 4ος: Σέζος (Κιλκίς), VAR: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), AVAR: Πετρόπουλος (Αρκαδίας).

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Μελίσσας, Ντεντάκης, Τσίκα, Δημόπουλος, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης (46’ Μάντζης), Τόρες (71’ Μαξ Αουγκούστο), Μουνίθ, Ζοάο Ράφαελ, Γέντρισεκ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Γιαννακόπουλος, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Σίεστεντ, Λουσέρο (46’ Μπάλμπι), Ντάλσιο (82’ Ρομάν), Ντίας, Μιμίτο (67’ Τσιγγάρας), Σανιά, Ταχάρ, Αριγίμπι.