Στην κορυφή της βαθμολογίας στην Β΄κατηγορία στον 2ο όμιλο παραμένει ο ΑΟ Ρηγανά μετά την Κυριακάτικη νίκη επί της ΑΕΚ Αγίου Κων/νου με 2-1.

Σε ένα ματς «ντέρμπι» μεταξύ δυο ισοδύναμων ομάδων της κατηγορίας ο ΑΟ Ρηγανά με την δύναμη της έδρας πήρε το «ντέρμπι» και παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι με νέο προπονητή στον πάγκο τον Θωμά Καρτσακλή προσπάθησαν για θετικό αποτέλεσμα, αλλά στα τελευταία κρίσιμα λεπτά της αναμέτρησης έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές ( δεύτερη κίτρινη ο Μαντόγλου στο 75΄), και κάπου εκεί τελείωσε ο αγώνας.

Μετά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής, ο ΑΟ Ρηγανά βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, ενώ η ΑΕΚ παρέμεινε στους 7 βαθμούς.

Οι κυριότερες φάσεις και τα γκολ

4′ ΓΚΟΛ  1-0  Σουτ Στεργίου από πλάγια αριστερά στα δίχτυα του Φωτόπουλου

11′ Εκτέλεση  φάουλ Μακρή κεφαλιά του Ξανθόπουλου λίγο πάνω απ’ το δοκάρι

17′ ΓΚΟΛ   1-1 Σέντρα του Καρδαρά από τα αριστερά θα διώξουν λάθος οι αμυντικοί και ο Αντωνόπουλος θα βρεθεί μόνος του από πλάγια δεξιά , θα πασάρει στον Κρανιά που σε κενή εστία θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

27′ Κεφαλιά Κρανιά θα αποκρούσει ο Σπυρόπουλος μεγάλη , ευκαιρία για την ΑΕΚ

33′ Τετ α τετ Καραχάλιου θα πλασάρει και θα αποκρούσει πάνω στην γραμμή ο Ξανθόπουλος Λ.

49′ ΓΚΟΛ  2-1 Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καλογεράκη στα δίχτυα , εντυπωσιακό γκολ από τον πλάγιο χαφ του ΑΟ Ρηγανά.

71′ Πλασέ του Ξανθόπουλου από την μικρή περιοχή φοβερή απόκρουση Σπυρόπουλου σε κόρνερ

90′ Τετ α τετ Ντόβα θα πλασάρει και θα αποκρούσει ο Φωτόπουλος σε κόρνερ

91′ Πλασέ Τυμπα στο κάθετο δοκάρι

Διαιτητής : Καλαμάρης

Βοηθοί: Κολοσιώνης, Τσιλίκας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Ρηγανά (Βαγγέλης Κοτρότσος)

Σπυρόπουλος, Κωστόπουλος, Στεργίου, Μπαρτσιώκας, Κωστής, Καραγιάννης(76΄Τύμπας), Σαγάνας, Καραχάλιος, Πελεκάνος(62΄Γιώτης), Τσάμης(68΄Ντόβας), Καλογεράκης

ΑΕΚ Αγίου Κων/νου ( Θωμάς Καρτσακλής)

Φωτόπουλος, Τσέπας(80΄Κατσιμπίνης), Καρδαράς(50΄Μπουκουβάλας), Ξανθόπουλος Δ., Ξανθόπουλος Ε., Μαντόγλου, Ξανθόπουλος Π., Αντωνόπουλος, Κρανιάς(50΄Ρήγας), Μακρής(80΄Καπετανάκης), Πλιάτσικας