Από τη μία τα αποτελέσματα, από την άλλη η εικόνα. Ο Παναιτωλικός βρίσκεται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία και μετά την αλλαγή προπονητή δεν έχει ίσως την ώθηση που θα περίμενε κάποιος.

Αυτή είναι η μία άποψη, όσων κρίνουν κυρίως από τα αποτελέσματα. Δύο ισοπαλίες εντός και δύο ήττες εκτός είναι ο απολογισμός επί Μάκη Χάβου.

Υπάρχει, όμως, και η εικόνα και εκεί η διαφορά είναι πολύ μεγάλη. Η ομάδα απέκτησε αγωνιστική ταυτότητα και σταμάτησε να δέχεται γκολ σε ροή αγώνα. Όλα τα γκολ που έχει δεχτεί τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές είναι από στημένες φάσεις.

Προσπαθεί να κάνει το παιχνίδι της, βάζει την μπάλα κάτω και αυτό φάνηκε και στον Βόλο. Εκεί ο Παναιτωλικός πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση. Πλήρωσε, όμως, τα ατομικά λάθη για άλλη μία φορά. Το ένα ήταν η αποβολή του Σίεστεντ.

Το άλλο ήταν η κάκιστη εμφάνιση του Γιαννακόπουλου. Μετά το ματς με την ΑΕΛ ο πρώην τερματοφύλακας της Κέρκυρας «κρέμασε» και πάλι την ομάδα του και αυτό πιθανότατα θα του στοιχίσει και τη θέση του στην ενδεκάδα. Γενικότερα φέτος ο Παναιτωλικός έχει «πληγωθεί» από τους τερματοφύλακές του, αλλά φαίνεται πως ο Κνετ θα έχει άλλη μία ευκαιρία.

Από εκεί και πέρα, το τρικ με τον Λουσέρο αριστερά αρέσει και εάν δεν είχε την κάρτα από το πρώτο μέρος με τον Βόλο, δε θα έβγαινε. Ένα ακόμη στοίχημα των Αγρινιωτών είναι ο Τσιγγάρας, ο οποίος πάει καλά και θα στηριχτεί.

Ο Χάβος δείχνει διατεθειμένος να ανακατέψει και άλλο την τράπουλα, ώστε να έρθουν και τα αποτελέσματα. Γιατί η δουλειά στο χορτάρι ήδη φαίνεται. Κανείς δε σώθηκε μόνο με καλές εμφανίσεις, αλλά υπάρχει η αισιοδοξία πως μετά τη διακοπή θα «γυρίσει» και η τύχη και θα έρθουν οι νίκες.

https://www.sportime.gr/