Χωρίς γκολ και με λίγες φάσεις ανάμεσα στις δυο εστίες τελείωσε η αναμέτρηση που έγινε την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο του Αγίου Κων/νου ανάμεσα στην γηπεδούχο ΑΕΚ και τον Αστέρα Αγρινίου.

Το 0-0 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί δίκαιο με βάση την εικόνα που είχαν οι δυο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση και είχαν δυο φάσεις που μπορούσαν να σκοράρουν με τον Σταματελόπουλο (17΄και 32΄) .

Η ΑΕΚ στην συνέχεια αντέδρασε και με Κρανιά και Τσέπα προσπάθησε για γκολ δίχως να τα καταφέρει.

Το τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου ανήκει στους φιλοξενούμενους που με πρωταγωνιστή τον Γκρίζη δημιούργησαν δυο φάσεις για γκολ στο 36΄ και 45΄αλλά πρώτα οι αμυντικοί και στην συνέχεια ο Μπαλάσκας απομάκρυναν τον κίνδυνο για την εστία τους.

Στο β΄ημίχρονο ο Μακρής στο 47΄και 52΄είχε δυο άστοχα σουτ, ενώ η απάντηση του Αστέρα ήταν στο 62΄με κεφαλιά του Σταματελόπουλου μπλόκαρε την μπάλα ο Μπαλάσκας, και τρία λεπτά αργότερα υπήρχε η ευκαιρία του αγώνα για τον Αστέρα Αγρινίου με τον Αριστόπουλο  απέναντι στον Μπαλάσκα να μην μπορεί να σκοράρει…αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ να είναι ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης.

 

DSC09191

Διαιτητής : Προβίδας

Βοηθοί : Λύσσαρης, Λιακώνης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕΚ Αγίου Κων/νου (Θωμάς Καρτσακλής)

Μπαλάσκας Τ. , Τσέπας, Καρδαράς, Χολιασμένος (68΄Μπαλάσκας Σ), Ξανθόπουλος Ε., Ρήγας(80΄Μπουκουβάλας), Πλιάτσικας, Αντωνόπουλος, Κρανιάς(65΄Κατσιμπίνης), Μακρής(74΄Γράψας), Ξανθόπουλος Παυλ.

Αστέρας Αγρινίου ( Θανάσης Μουρτζιάπης)

Ταμανίδης, Καραμάνος, Βασιλάρης, Παπαβασιλείου, Τσιάκαλος( 72΄ Μουστάκας), Σταματελόπουλος(90΄Τασούλης), Τζελτζές, Ζωγράφος(70΄Σταυρόπουλος), Πατσέας, Αριστόπουλος, Γκρίζης (60΄Κοκκώνης)

Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου