Το πρώτο «τρίποντο» στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας του 2ου ομίλου πήρε την Κυριακή το απόγευμα ο ΑΟ Σκουτεράς που νίκησε στην έδρα του την ΑΕΚ Αγίου Κων/ νου με 2-1

Οι γηπεδούχοι έφτασαν τους πέντε βαθμούς στο  ενώ η ΑΕΚ παρέμεινε στους οχτώ.

Όσο αφορά το αγωνιστικό μέρος της συνάντησης ο ΑΟ Σκουτεράς ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα, στο 15΄κέρδισε πέναλτι αλλά ο Αλ Γιουσέφ έστειλε την μπάλα άουτ. Δέκα λεπτά αργότερα  ο Χ. Γρίβας με σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 34΄ο Αλ Γιουσέφ με κοντινό πλασέ  πέτυχε το δεύτερο γκολ για τον ΑΟ Σκουτεράς.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ προσπάθησε για θετικό αποτέλεσμα στο 70΄ο Πλιάτσικας ήταν άστοχος …από τα 11 βήματα,(απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι ο Κόκκαλης) , για να διαμορφωθεί το τελικό 2-1 στο 80΄με σκόρερ τον Αντωνόπουλο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι

 

Διαιτητής: Βελαώρας

Βοηθοί : Κασβίκης Ι. ,Τσώνη

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Σκουτεράς

Κόκκαλης, Μυριούνης Χ., Κωστής Γ., Κωστόπουλος Δ., Καραγιώργος, Γιαννοκώστας , Akulli, Μυριούνης Α.,(88΄Τασούλης), Γρίβας Χ.( 87΄Γρίβας Χ.), Αλ Γιουσέφ (89΄Αποστολόπουλος),  Μυριούνης Παν.

ΑΕΚ Αγίου Κων/νου (Θωμάς Καρτσακλής)

Μπαλάσκας Τ., Τσέπας, Μπαλάσκας Σ.,(50΄Κρανιάς), Χολιασμένος , Ξανθόπουλος Ε.( 80΄Ρήγας), Μαντόγλου, Πλιάτσικας, Αντωνόπουλος, Ξανθόπουλος Π.(69΄ Προδρομίτης), Μακρής (74΄Πριόβολος), Ξανθόπουλος Δ.