Απέναντι σε έναν αντίπαλο που τον χωρίζουν δυο κατηγορίες (Αστέρας Κυψέλης), ο Παναγρινιακός είχε εύκολο έργο.

Η ομάδα του Λάκη Παπαχρήστου νίκησε με 6-0 τον Αστέρα Κυψέλης, σε αγώνα για το κύπελλο της ΕΠΣΑ, που έγινε την Τετάρτη το μεσημέρι στο γήπεδο του Αγίου Κων/ νου και προκρίθηκε στις 8 καλύτερες ομάδες του θεσμού.

Ο Παναγρινιακός ξεκίνησε δυνατά δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ στο 3΄με τον Αντωνόπουλο, στο 5΄με Κούση, στο 10΄επίσης με Κούση σουτ στο οριζόντιο δοκάρι, για να βρεθεί μπροστά στο σκορ στο 19΄ μετά από ατομική προσπάθεια του Βασιλογιάννη , ο Γκουτσέλης στην προσπάθεια να απομακρύνει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδα του.

Στο 37΄ο Παναγρινιακός διπλασίασε τα τέρματά του με τον Νάκο .

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πέτυχαν τέσσερα ακόμη γκολ.

Στο 59΄ο Κλειτσίκας μετά από ατομική προσπάθεια έκανε το 3-0, στο 70΄ο Βασιλάρης με διαγώνιο σουτ πέτυχε το τέταρτο γκολ της ομάδας του, στο 76΄ο Νούλας με κοντινό πλασέ αύξησε τον δείκτη του σκορ , για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα (6-0),στο 81΄ο Φραγκούλης Σ.

 

Διαιτητής : Κακατσίδης

Βοηθοί : Λύσσαρης, Κασβίκης Γ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Παναγρινιακός (Λάκης Παπαχρήστος)

Βασιλόπουλος, Μπούρος, Κάππας(54΄Καλοκαίρης), Νούλας, Φραγκούλης Α., Σαμψώνας, Κούσης(60΄Φραγκούλης Σ), Ζαχαράκης, Αντωνόπουλος, Νάκος(46΄Κλειτσίκας), Βασιλογιάννης(46΄ Βασιλάρης)

Αστέρας Κυψέλης (Σήφης Μπούσγος)

Κάκκος, Γκουτσέλης, Παπαγιάννης, Σκάλλας, Μπούσγος, Παναγιωτόπουλος, Παπαθανασίου Η.(46΄Βλάχος), HOXHA(65΄Τασιολάμπρος), Μακρής(60΄Τζαχρήστας ), Ρεντζέπης (46΄Καραπάνος)Παπαθανασίου Α.