Νίκη επιτέλους για τον ΠΑΟΚ Καλυβίων, ο οποίος επικράτησε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδό του, με σκορ 4-2 επί του Απόλλωνα Μαγούλας, σε ένα συναρπαστικό ματς, με 6 γκολ και τρεις κόκκινες κάρτες, για τους φιλοξενούμενους…

Τα γκολ για τους Καλυβιώτες πέτυχαν οι Λαθύρης με απ΄ ευθείας κτύπημα φάουλ έξω από την περιοχή, ο Ν. Ρεπετσάς στο 65΄ μετά από ωραία ατομική ενέργεια, ξανά ο Ρεπετσάς στο 70΄ κέρδισε την εσχάτη των ποινών μετά από ανατροπή του, πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος κάνοντας το 3-2 και στο 82΄ ο Γ. Στρατόπουλος πέτυχε με κοντινό πλασέ το 4-2.

Ενδιάμεσα οι παίκτες της Μαγούλας είχαν ισοφαρίσει σε 1-1 και σε 2-2.

Είχαν όμως και τρεις αποβολές παικτών τους με κόκκινες κάρτες, η μια ήταν για ανατροπή επιτιθέμενου από τον τελευταίο αμυντικό και οι άλλες δυο για διαμαρτυρίες παικτών της Μαγούλας.

Πάλι όμως η ομάδα του ΠΑΟΚ Καλυβίων είχε απουσίες σημαντικών παικτών της που έλλειπαν για διάφορους λόγους.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Γεωργίου, Βλάχος και Τσώνη.

ΠΑΟΚ Καλυβίων

Χ. Παπαϊωάννου, Θ. Μπελεβώνης, Δ. Φαναριώτης, Χ. Πατσαούρας, Ι. Στρατόπουλος, Ν. Ρεπετσάς, Χ. Ζαχαράτος, Θ. Μάλλιος (46΄ Χ. Θεοχάρης), Φρ. Χετάϊ, Γ. Λαθύρης.

Απόλλων Μαγούλας

Γρ. Φούντας, Ε. Παπαγεωργίου, Χ. Σερακιώτης, Ε. Ντερβισάι, Β. Βασκαντήρας, Φ. Μαρκόπουλος, Γ. Τσιρώνης, Χ. Τσιρώνης, Ν. Τσακαλώζος, Μ. Σαρτζής, Γ. Διονάτος.

kalyvia.gr/2