Πολύτιμη εντός έδρας νίκη(και μάλιστα με ανατροπή!!! πέτυχε ο Αστέρας Παντάνασσας επί του ΑΟ Σκουτεράς με 2-1 σε ένα πολύ καλό παιχνίδι που έγινε την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο της Παντάνασσας για το πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας του 2ου ομίλου.

Ο Αστέρας μετά από 4 συνεχόμενες ισοπαλίες πήρε την νίκη και έφτασε τους δέκα βαθμούς, ενώ ο ΑΟ Σκουτεράς παρέμεινε στους πέντε.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 81΄με τον Μυριούνη Π. Στην συνέχεια η ομάδα του Γιώργου Αρμύρα αντέδρασε «έφερε το ματς στα ίσα» στο 84΄με τον Κρανιά με σουτ και στο 87΄ο Στριμμένος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε το πολύτιμο «τρίποντο» στην ομάδα του Αστέρα Παντάνασσας. Το πέναλτι κέρδισε ο Κρανιάς που ανατράπηκε από τον Κόκκαλη.

Κατά την διάρκεια του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν σουτ του Μπαρδάκη στο δοκάρι (3΄), στο 71΄΄, ο Στριμμένος από το ύψος του πέναλτι έκανε το σουτ, αλλά οι αμυντικοί του ΑΟ Σκουτεράς, έδιωξαν την μπάλα πριν περάσει την γραμμή του τέρματος. Επίσης ο Αστέρας Παντάνασσας ζητάει πέναλτι στο 83΄σε ανατροπή του Κρανιά από τους αμυντικούς του ΑΟ Σκουτεράς, ενώ ακυρώθηκε γκολ του Στριμμένου (ως οφσάιντ) στο 82΄.

 

Διαιτητής : Τάκος

Βοηθοί: Καλυβόπουλος, Λύσσαρης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Παντάνασσας (Γιώργος Αρμύρας)

Πριτσούλης, Τσώρακας (62΄Ρέθι), Δρόσος, Κουμάσης(69΄Καραγιώργος Ν.), Καγιάντζας, Λιμάτσι, Στριμμένος, Μπαρδάκης(90΄Κωνσταντόπουλος), Αρμύρας Δ., Κρανιάς, Αρμύρας Ι

ΑΟ Σκουτεράς (Μόριτς Τσίβιτς

Κόκκαλης, Μυριούνης Π., Κωστόπουλος Α., Κωστόπουλος Δ., Καραγεώργος, Γιαννοκώστας, Ακούλι, Μυριούνης Α., Γρίβας, Αλ Γιουσέφ, Μυριούνης Π

Ευχαριστούμε την ομάδα του  Αστέρα Παντάνασσας για την ενημέρωση