Η βαριά ήττα και από τον Ολυμπιακό, αλλά κυρίως η εικόνα του Παναιτωλικού από την αρχή της σεζόν προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των οργανωμένων.

 Την στιγμή που ο Ελ Αραμπί πετυχαίνει το 2ο προσωπικό του γκολ και το 3ο για τον Ολυμπιακό και ουσιαστικά τελειώνει το παιχνίδι, αρχίζουν και οι έντονες αποδοκιμασίες των οργανωμένων που βρέθηκαν στο γήπεδο του Αγρινίου.

Το «Βαριά, βαριά του Πάναι η φανέλα κι όποιος δεν μπορεί να πάει στα μπουρδέλα», αλλά και υβριστικά συνθήματα κατά διοικητικών προσώπων της ομάδας ακούστηκαν αρκετές φορές και σχεδόν καθ’ όλη την διάρκεια του 2ου ημιχρόνου!

Με την λήξη του αγώνα ο κόσμος αποδοκίμασε, αλλά παράλληλα και εκπρόσωποι των οργανωμένων βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να μιλήσουν με κάποιους παίκτες. Είναι ενδεικτικό πως αγωνιστική κρίση έχει… χτυπήσει σε όλα τα επίπεδα τον Παναιτωλικό, η ψυχολογία είναι στα τάρταρα και η συνέχεια φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη. Μάλιστα η είσοδος των οργανωμένων στον αγωνιστικό χώρο προκάλεσε και την αντίδραση του Φώτη Κωστούλα. Ο ισχυρός άνδρας των «κυανοκίτρινων» πήγε προς το μέρος τους και είχε έντονο διάλογο μαζί τους.

http://www.gazzetta.gr/