Τα είχε όλα το ματς της Κυριακής ανάμεσα στον γηπεδούχο Αστέρα Κυψέλης και την Αναγέννηση Ρίγανης. 3 γκολ, 2 δοκάρια, 2 αποβολές και αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν που σίγουρα ικανοποίησαν τους οπαδούς του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που προτίμησαν να περάσουν το μεσημέρι τους στο γήπεδο της Κυψέλης.

Ο Αστέρας Κυψέλης νίκησε με 3-0 την Αναγέννηση Ρίγανης, και μετά τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής εξακολουθεί να οδηγεί την “κούρσα” του πρωταθλήματος έχοντας 22 βαθμούς. Απο την άλλη μεριά η Αναγέννηση Ρίγανης παρέμεινε στους 17 βαθμούς.

Στο αγωνιστικό μέρος της συνάντησης ο Μπούσγος με κεφαλιά στο 10΄’ανοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Ο Χότζα στο 75΄ με διαγώνιο σουτ διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 90΄ο Τζαχρήστας με κεφαλιά.

Οι γηπεδούχοι είχαν και 2 δοκάρια στο 30΄και 70΄με τον Γκουτσέλη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι και οι δυο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές. Για τον Αστέρα Κυψέλης δέχθηκε κόκκινη κάρτα ο Παπαθανασίου Α. στο 44΄, ενώ για την Αναγέννηση Ρίγανης ο Νικολλά στο 70΄.

Διαιτητής : Βλάχος

Βοηθοί: Κασβίκης, Καμπερ

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Κυψέλης (Σήφης Μπούσγος)

Κάκκος, Γκουτσέλης, Παπαγιάννης, Σκάλλας, Μπούσγος, Παπαθανασίου Α., Παπαθανασίου Η.(83΄Τζαχρήστας), Χότζα, Μακρής(46΄Ασβεστόπουλος), Ρεντζέπης, Δημόπουλος (75΄ Παναγιωτόπουλος)

Αναγέννηση Ρίγανης

Χαραλάμπους Ν. , Σαπλαούρας, Σκεπετάρης, Πρίτσης, Σαμαράς, Α., Χαραλάμπους Γ., Κουτρομάνος, Νικολλά, Τσιλιγιάννης, Σαμαράς Γ., Νιτσάκης (46΄Παλαιοπάνος