Έναρξη δεύτερου γύρου στο τοπικό πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας και ο ΠΑΟΚ Καλυβίων σημείωσε ευρεία νίκη με 5 γκολ, σήμερα το απόγευμα στο γήπεδό του, όπου τέθηκε αντιμέτωπος με την ομάδα του Αχελώου Νεοχωρίου.

Οι Καλυβιώτες δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης από την αντίπαλη ομάδα, πέτυχαν αρκετά γκολ, είχαν ένα δοκάρι και πολλές χαμένες ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ.

Να αναφερθεί πάντως ότι, η ομάδα του Νεοχωρίου έπαιζε με πολλές απουσίες βασικών παικτών της.

Γκολ και φάσεις

6΄ Συρτή πάσα του Ρεπετσά προς τον Γ. Στρατόπουλο, ο οποίος αστόχησε από πολύ κοντά για να πετύχει γκολ.

9΄ Από πλάγια δεξιά ο Λιάτσος για τους φιλοξενούμενους εκτέλεσε φάουλ, για να μπλοκάρει ο Βοιδής.

11΄ Ωραία ενέργεια των γηπεδούχων με τον Ζαφείρη να πραγματοποιεί παράλληλη σέντρα από αριστερά, όμως ο Γ. Στρατόπουλος δεν κατάφερε να πλασάρει και αρχικά απέκρουσε ο τερματοφύλακας Νικολάου και στη συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί.

ΓΚΟΛ 14΄ Κόρνερ με τον Ζαφείρη από την δεξιά πλευρά, ο Π. Βασιλείου με κοντινή κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα στην αντίπαλη εστία. (1-0).

22΄ Φάση διαρκείας με επιθετική πολυπρόσωπη προσπάθεια των γηπεδούχων που με αλλεπάλληλα σουτ δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα προς την εστία, τελικά η «πολιορκία» λύθηκε με την απομάκρυνση από τους αμυντικούς.

ΓΚΟΛ 25΄ Ο Π. Βασιλείου τροφοδότησε τον Γ. Στρατόπουλο, ο οποίος με ωραία ενέργεια πέρασε και τον τερματοφύλακα Νικολάου και από πλάγια πλάσαρε σε κενή εστία, αλλά ο Ρεπετσάς ερχόμενος από δεξιά έσπρωξε απλά τη μπάλα προς το τέρμα, σημειώνοντας το 2-0.

28΄ Ατομική ενέργεια του Ν. Ρεπετσά ο οποίος με ντρίπλες θέλησε να διεισδύσει στην περιοχή αλλά ανετράπη από αμυντικούς και πήρε το φάουλ. Το εκτέλεσε ο Λαθύρης  για να μπλοκάρει στη συνέχεια της φάσης ο τερματοφύλακας Νικολάου.

36΄ Φάουλ για τους φιλοξενούμενους με τον 11 να το εκτελεί και να μπλοκάρει ο Βοϊδής.

44΄ Ο Σ. Ζαφείρης τροφοδότησε τον Γ. Στρατόπουλο, ο οποίος πέρασε τη μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα αλλά πριν τη γραμμή του τέρματος απομάκρυνε αμυντικός του Αχελώου. Η φάση συνεχίστηκε και πάλι ο Στρατόπουλος, από έξω και πλάγια αριστερά της περιοχής σούταρε δυνατά με τη μπάλα να κτυπά το κάθετο δοκάρι και να απομακρύνουν οι αμυντικοί.

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

47΄ Ο Γ. Στρατόπουλος με ωραία ενέργεια σούταρε προς την εστία με τη μπάλα να περνά άουτ.

ΓΚΟΛ 49΄ Πάλι ο Γ. Στρατόπουλος, πραγματοποίησε κάθετη εφόρμηση προς την αντίπαλη περιοχή και με πλασέ σημείωσε το 3-0.

ΓΚΟΛ 54΄Νέα επιθετική ενέργεια των γηπεδούχων με τον Γ. Στρατόπουλο να μπαίνει στην περιοχή σουτάροντας πάνω σε πόδια αμυντικών ενώ στη συνέχεια ο επερχόμενος Χ. Πατσαούρας έστειλε με δυνατό βολέ τη μπάλα στο βάθος της εστίας (4-0).

ΓΚΟΛ 70΄ Φάουλ λίγο μετά τη μεσαία γραμμή με τον Χ. Ζαχαράτο, βρήκε μέσα στην περιοχή το Ν. Ρεπετσά που έκανε θεαματικό ¨ψαλιδάκι¨ η μπάλα έφτασε στον αφύλακτο Πατσαούρα ο οποίος από κοντά έκανε το 5-0.

74΄ Ατομική ενέργεια του δραστήριου Ν. Ρεπετσά ο οποίος επεχείρησε συρτό σουτ, για να μπλοκάρει σταθερά ο τερματοφύλακας Νικολάου.

77΄ Ο Π. Βασιλείου τροφοδότησε τον Ρεπετσά το σουτ του οποίου πέρασε ελάχιστα άουτ από την αντίπαλη εστία.

80΄ Εκτέλεση φάουλ και σουτ του Ρεπετσά, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

82΄ Φάουλ από 25 μέτρα του Χ. Ζαχαράτου, η μπάλα ελάχιστα άουτ.

85΄ Σουτ του Παπουτσή έξω από την αντίπαλη περιοχή, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας Νικολάου.

88΄ Ωραία ενέργεια του νεαρού Γ. Αναστασίου, ο οποίος εντός της μικρής περιοχής πλάσαρε, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Γ. Βλάχος, Ν. Γκουτσέλης και Ασπρογιάννης.

ΠΑΟΚ Καλυβίων

Γ. Βοϊδής, Ε. Παπουτσής, Θ. Μπελεβώνης, Δ. Φαναριώτης, Χ. Πατσαούρας, Ι. Στρατόπουλος, Π. Βασιλείου, Ν. Ρεπετσάς, Χ. Ζαχαράτος, Σ. Ζαφείρης, Γ. Λαθύρης.

Έπαιξαν επίσης οι Χ. Θεοχάρης, Αν. Μακρής Ν. Αναστασίου και Γ. Αναστασίου.

Αχελώος Νεοχωρίου

Α. Νικολάου, Ν. Καραμήτσος, Θ. Μήλιας, Μ. Ντέλιας, Ε. Κότσαλος, Ε. Σερακιώτης, Κ. Λιάτσος, Δ. Καρατζογιάννης, Ε. Τσικνιάς, Κ. Κουτρολιάς, Γ. Πλακίδας.

kalyvia.gr/