Έτοιμος να κάνει μεταγραφικό ντεμαράζ είναι ο Παναιτωλικός προκειμένου να παραμείνει στη Super League 1. Τα κενά του πολλά, αλλά οι επαφές με αρκετούς παίκτες είναι σε εξέλιξη.

Όπως αποκαλύπτει το Sportime στο φύλλο της Τρίτης (17/12), οι Αγρινιώτες βρίσκονται σε αναζήτηση αριστερού μπακ. Ψηλά στη λίστα τους είναι ένας παλιός γνώριμος, ο Κέβιν Γκαρσία.

Στη συνέντευξή του μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ ο Μάκης Χάβος είπε πως ο Παναιτωλικός είναι κοντά σε έναν παίκτη που γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και τον ξέρει καλά και εκείνος. Πρόκειται για τον Ισπανό αμυντικό, ο οποίος ήταν και στην πολύ καλή χρονιά των Αγρινιωτών με τους Βιγιαφάνιες, Νίκο Μαρτίνες, Γοδόι, Μπρακάλι, Φωτάκη και Μαλεζά.

Ο 30χρονος παίζει στη Μούρθια, ομάδα τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας. Εκεί τη φετινή σεζόν έχει έξι συμμετοχές. Όταν αποχώρησε από την Ελλάδα πήγε στην Οσπιταλέτ και στη συνέχεια στις Μπούργκος και Γκουϊχουέλο. Θα πρέπει, πάντως, να λύσει το συμβόλαιό του, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα, ο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η απόκτηση δεξιού μπακ. Δεν είναι προτεραιότητα, χρειάζεται αρχικά να αποκτηθούν παίκτες σε άλλες θέσεις, αλλά στο Αγρίνιο κοιτούν και για εκεί. Ο λόγος είναι η έως τώρα απόδοση του Σανιά.