Σε ένα ματς με ελάχιστες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες και πολύ VAR, Ξάνθη και Παναιτωλικός έμειναν στο 0-0 με τους φιλοξενούμενους να αγνοούν τη νίκη μετά από 15 αγωνιστικές στην Super League. Τελευταίος με πέντε βαθμούς ο Παναιτωλικός, πέμπτη με 20 βαθμούς η Ξάνθη.

 Η Ξάνθη κυριάρχησε στο πρώτο μέρος αλλά η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τον Παναιτωλικό. Στο 20′ ο Παρράς επιχείρησε μια σέντρα-σουτ από αριστερά με τον Αμπάντ να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια.

Στο 43′ η Ξάνθη είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της στο πρώτο ημίχρονο με τον Τζουρίτσκοβιτς να σουτάρει μέσα από την περιοχή αλλά ο Κνετ έδιωξε εντυπωσιακά και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν ακόμα χειρότερος με τις δύο μοναδικές φάσεις να είναι ένα μακρινό σουτ του Λισγάρα που έφυγε άουτ κι ένα απεύθειας φάουλ του Κοβάσεβιτς όπου και πάλι έφυγε πάνω από τα δοκάρια στο 65′. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και το εντυπωσιακό είναι ότι τέσσερις φορές έγινε χρήση VAR στο ματς για πιθανή περίπτωση πέναλτι και σε όλες το παιχνίδι συνεχίστηκε χωρίς να υποδειχθεί κάτι.

Ξάνθη (Παράσχος): Αμπάντ, Καρασαλίδης, Μαλεζάς, Λισγάρας, Τερκί, Κοβάσεβιτς (66’ Ντε Αμορίμ), Καμάρα, Εντουάρντο (46’ Μπαριέντος), Τζουρίτσκοβιτς, Στάρτζεον, Φοσέ (79’ Ρενέλα)

Παναιτωλικός (Χάβος): Κνετ, Μαρσιάλ, Λιάβας, Γιοβάνοβιτς, Σανιά, Ντάλσιο (81’ Φυτόπουλος), Ταχάρ, Παρράς (46’ Τσιγγάρας), Αριγίμπι, Μιμίτο (70’ Ντουάρτε), Ντίας