Άνετη νίκη πέτυχε ο Αμβρακικός Λουτρού με 7-1 απέναντι στην γηπεδούχο Παιανία Μάστρου.

Οι νικητές αν και βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ, στην συνέχεια αντέδρασαν πετυχαίνοντας 4 γκολ στο πρώτο ημίχρονο και 3 γκολ στην επανάληψη για το εντυπωσιακό 1-7.

Μετά και τα αποτελέσματα της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου ο Αμβρακικός παραμένει έναν πόντο πίσω από τον πρωτοπόρο Παναγρινιακό.

Στον αγωνιστικό χώρο η Παιανία Μάστρου με γκολ του Σύρρου στο 12΄πήρε προβάδισμα στο σκορ. Στην συνέχεια όμως…….

Η ομάδα του Γιώργου Γιάκου …πήρε μπροστά και με δυο γκολ από τον Γώγα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (24΄, 26΄) κάνει άμεσα την ανατροπή. Ο Σ. Κοκκώνης στο 39΄, και ο Παγώνης στο 41΄ πετυχαίνουν ακόμη δυο γκολ κλείνοντας το ημίχρονο με σκορ 1-4.

Στην επανάληψη ο Γώγα με δυο ακόμη προσωπικά του τέρματα (69΄, 70΄) και ο Στεργίου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 88΄διαμόρφωσαν το τελικό 1-7.

 

Διαιτητής Καζανάς Σ.

Βοηθοί: Γαλανόπουλος, Μπουκουβάλας

 

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Παιανία Μάστρου (Παναγιώτης Καραμήτσος)

Καλλής, Λούζης, Μπάσα, Ρέκας, Ντερές, Γαντζούδης (27′ Ζαβιτσάνος), Σύρρος, Ροδάτος, Ράπτης, Ρόμπολας, Πιέρρος (58′ Φιλόπουλος)
Αμβρακικός Λουτρού (Γιώργος Γιάκος

Καραγκούνης (88′ Ε. Κοκκώνης), Αριστόπουλος (46′ Στεργίου), Νούλας, Σαλμάς, Γιαννοκώστας, Αλπέντζος, Παγώνης (19′ Πανταζή), Κοντογιάννης, Γώγα (71′ Ρουστεμάι) Μακρυπίδης, Σ. Κοκκώνης