Επρεπε να φτάσουμε παραμονές Χριστουγέννων για να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη ο Παναιτωλικός στην Super League καθώς σε ένα γήπεδο λάσπη νίκησε με 2-0 τον ΟΦΗ και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ντουάρτε και Μπαϊροβιτς τα γκολ των νικητών.

 Το παιχνίδι γενικά δεν είχε πολλές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες και πως να έχει σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο! Στο πρώτο ημίχρονο ουσιαστικά δεν έγινε φάση με όλα τα σημαντικά να συμβαίνουν στο δεύτερο μέρος.

Αρχικά ο ΟΦΗ στο 65′ είχε δοκάρι σε σουτ του Τσιλιανίδη εκτός περιοχής ενώ δοκάρι είχε και ο Παναιτωλικός στο 77′ με τον Μπαΐροβιτς. Η λύτρωση για τον Παναιτωλικό ήρθε ένα λεπτό μετά όταν ο Ντουάρτε εκμεταλλευόμενος και το τερέν καθώς η μπάλα κόλλησε, μπήκε στην περιοχή και με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 1-0.

 Μάλιστα στο 85′ οι γηπεδούχοι έφτασαν και στο δεύτερο γκολ όταν ο Νάστος ανέτρεψε τον Μπαΐροβιτς και ο Μανούχος έδειξε πέναλτι αφού συμβουλεύτηκε το VAR με τον ίδιο τον παίκτη του Παναιτωλικού να κάνει το 2-0 από την άσπρη βούλα.

Έτσι ο Παναιτωλικός έφτασε στη νίκη και επιβεβαίωσε την παράδοση καθώς πλέον έχει υποδεχτεί έξι φορές τον ΟΦΗ στην έδρα του και τον έχει νικήσει και τις έξι.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κνετ, Σανιά, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Λιάβας, Σίενστεντ, Ταχάρ, Αριγίμπι(74′ Ντουάρτε), Ντίας, Μιμίτο(88′ Μαλής), Μπαΐροβιτς(86′ Ντάλσιο)

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μπράουν, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Νάστος, Σακόρ(90+1′ Nοικοκυράκης), Στάικος, Τσιλιανίδης, Φερέιρα(59′ Φιγκεϊρέδο), Μάνος(90′ Σουρνάκης)