Σε φιλική αναμέτρηση που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στο Εμιλέον ο Παναιτωλικός νίκησε την ΑΕ Καραϊσκάκης με 3-1

Ο Μάκης Χάβος χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές του που είχε στην διάθεσή του, καθώς επίσης και τα 3 νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Συγκεκριμένα αγωνίσθηκαν

Κάτω από τα δοκάρια της εστίας τoυ Παναιτωλικού  βρίσκονταν  ο Κνέτ δεξιά στην άμυνα ο Σανιά και αριστερό μπακ ο Κέβιν . Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελούνταν από τους Γιοβάνονιτας και Μαρσιάλ

Στον άξονα βρίσκονταν οι Σιεστεντ και Ταχάρ, και ο Μουνιέ σε ρόλο οργανωτή. Μοναδικός προωθημένος ήταν ο Ντίας με βοήθειες αριστερά από τον Λιάβα και δεξιά από τον Τζανακάκη.

Στο β΄ημίχρονο ο Γιαννακόπουλος ήταν κάτω από τα δοκάρια με δεξί μπακ τον Τζανακάκη και αριστερά τον Κέβιν. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτελούνταν από τους Γιοβάνοβιτς και Λιάβα. Τσιγγάρας και Νταλσιο ήταν τα δυο κεντρικά χαφ, με τον Μουνιέ σε ρόλο οργανωτή. Ο Μπαίροβιτς στην κορυφή της επίθεσης με βοήθεια αριστερά από τον Μιμίτο και δεξιά από τον Ντουάρτε.

Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε στο 15΄με κοντινό σουτ του Γιοβάνοβιτς μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μουνιέ. Η ΑΕ. Καραϊσκάκης ισοφάρισε στο 41΄με τον Αλμπάνη, και στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ο Μουνιέ δίνει και πάλι το προβάδισμα στον Παναιτωλικο. Ο Μπαϊροβιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (3-1).

Αναλυτικά :

Στην αρχική ενδεκάδα  ήταν οι: Κνετ, Σανιά, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν, Ταχάρ, Σιέστεντ, Τζανακάκης, Λιάβας, Μουνιέ, Ντίας.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Γιαννακόπουλος (82’ Θεοδωρόπουλος), Τζανακάκης (58’ Γιαννιώτης), Γιοβάνοβιτς (82’ Μπακαδήμας), Λιάβας (82΄ Σκιαδάς), Κέβιν (58’ Παρράς), Τσιγγάρας, Ντάλσιο, Μιμίτο (82’ Φυτόπουλος), Ντουάρτε (82’ Μπελεβώνης), Μουνιέ (58’ Ρομάν), Μπαΐροβιτς.