Σε παιχνίδι για την 13η αγωνιστική της Γ΄ ΕΠΣΑ, ο ΠΑΟΚ Καλυβίων έπαιξε σήμερα το απόγευμα στην έδρα του με την ομάδα των Ελπίδων Αγρινίου από τις οποίες ηττήθηκε με σκορ 1-2.

Ο ΠΑΟΚ Καλυβίων δεν μπόρεσε να πιάσει καλή απόδοση στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, μείωσε σε 1-2 προς το τέλος, αλλά ουσιαστικά είχε ελάχιστες ευκαιρίες για να πετύχει κάτι καλύτερο.

Οι Ελπίδες Αγρινίου ήταν πιο οργανωμένη σαν ομάδα, πήρε τα ¨ηνία¨ από την αρχή της αναμέτρησης, είχε τον έλεγχο του κέντρου, δεν ¨απειλήθηκε¨ σημαντικά, ενώ τα δυο γκολ προήλθαν από πολύ καλές επιθετικές ενέργειες των παικτών της.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κ.κ. Σπ. Καζανάς, Κακατσίδης και Θ. Ξύστρας.

8΄ Ο Χ. Ρούπας μέσα από τη μικρή περιοχή έπιασε κεφαλιά αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας Βοϊδής.

19΄ Με βαθιά μεταβίβαση ο Ντόκας, βρήκε τον Ρούπα ο οποίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.

27΄ Δυνατό σουτ του Ρουπάκη έξω από την περιοχή, απέκρουσε αρχικά ο Βοϊδής και στην επαναφορά μπλόκαρε την μπάλα.

34΄ ΓΚΟΛ Πολύ καλή συνεργασία των παικτών της φιλοξενούμενης ομάδας, η μπάλα έφτασε στον Β. Αυγέρη, ο οποίος σούταρε στη δεξιά πλευρά της εστίας, αιφνιδιάζοντας τον τερματοφύλακα, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της ομάδας των Ελπίδων (0-1).

39΄ Ωραία προσπάθεια των παικτών του ΠΑΟΚ από δεξιά της περιοχής, με παράλληλη σέντρα του Λαθύρη, όμως πριν προλάβουν οι συμπαίκτες του να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία πρόλαβε και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας Τσώλης.

44΄ Ο Ζαχαράτος εκτέλεσε φάουλ βρίσκοντας μέσα στην περιοχή τον Ρεπετσά, όμως στην κεφαλιά που πραγματοποίησε, μπλόκαρε  ο Τσώλης.

53΄ ΓΚΟΛ Ο Β. Αυγέρης με ωραία ενέργεια τροφοδότησε τον Ρούπα, ο οποίος από πλάγια δεξιά της περιοχής σούταρε δυνατά, στέλνοντας τη μπάλα στην απέναντι γωνιά της εστίας του Βοϊδή, που δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το γκολ (0-2).

56΄ Ο Ρεπετσάς με μακρινή μεταβίβαση βρήκε τον Στρατόπουλο, αλλά το βεβιασμένο σουτ δεν δημιούργησε ¨ανησυχία¨ στον Τσώλη, που μπλόκαρε σταθερά.

60΄ Σουτ του Π. Ντάλα, που είχε μπει ως αλλαγή, η μπάλα από κόντρες έφτασε στον Ρούπα που θέλησε από δύσκολη θέση και κοντινή απόσταση να πλασάρει τον Βοϊδή, ο οποίος απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.

65΄ Ο Λαθύρης εκτέλεσε φάουλ, αλλά στην εξέλιξη της φάσης ο Καψάλης δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Τσώλη, ο οποίος μπλόκαρε τη μπάλα.

68΄ Ωραία ενέργεια του Ρούπα, τροφοδότησε στην περιοχή τον επερχόμενο Ρουπάκη, ο οποίος ναι μεν έστειλε με σουτ τα μπάλα στα δίκτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον διαιτητή.

74΄ ΓΚΟΛ Εκτέλεση φάουλ από αριστερά με τον Ρεπετσά, με κεφαλιά ο Χ. Ζαχαράτος σημείωσε γκολ για τους γηπεδούχους (1-2).

76΄ Ο Λαθύρης εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Τσώλη.

82΄ Ο Βελέντζας τροφοδότησε τον Λαθύρη, που έκανε αμέσως δυνατή παράλληλη σέντρα, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Τσώλη.

ΠΑΟΚ Καλυβίων

Ι. Βοιδής, Φ. Χετάι (68΄ Ε. Παπουτσής), Θ. Μπελεβώνης (55΄Σ. Ζαφείρης), Χ. Ζαχαράτος, Χ. Πατσαούρας, Π. Βασιλείου, Ι. Στρατόπουλος, Ν. Ρεπετσάς, Β. Βελέντζας, Φ. Καψάλης (72΄ Α. Μακρής), Γ. Λαθύρης.

Ελπίδες Αγρινίου

Ι. Τσώλης, Β. Τσαμπάζης, Α. Αυφαντής, Γ. Μπραζιώτης, Ρ. Γραμμενόπουλος, Χ. Ρουπάκης, Ρ. Ντόκας (77΄ Γ. Χρήστου), Α. Πάτρας, Χ. Ρούπας, Β. Αυγέρης, Ν. Τόγιας.

kalyvia.gr/