Στην τέταρτη θέση που οδηγεί στους αγώνες play-offs για την άνοδο στην Α΄κατηγορία της ΕΠΣΑ βρίσκεται ο Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας μετά την Κυριακάτικη εντός έδρας νίκη με 3-0 επί της Δάφνης Μεγάλης Χώρας.

Ο Χρυσός Αστέρας έφτασε τους 20 βαθμούς, ενώ η Δάφνη παρέμεινε στις 19 βαθμούς.

Όσο αφορά στον αγωνιστικό χώρο οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ , και με την συμπλήρωση του πρώτου δεκάλεπτου βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Στριμμένος με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στην περιοχή της Δάφνης, όπου ο Καγιάτζας με κεφαλιά (και με την βοήθεια των αμυντικών) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 20΄οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με σκόρερ τον Μούτσα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την κάθετη μπαλιά του Λιμάτσι

Το τελικό 3-0 έγινε στο 70΄  όταν ο Λιάρος με  μπαλιά βρήκε τον  Μούτσα  ο οποίος πέρασε στο σπριντ τους αμυντικούς της Δάφνης και με δυνατό σουτ απ το ύψος της περιοχής διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

 

Διαιτητής: Καλαμάρης

Βοηθοί: Τσιλίκας, Λύσσαρης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας (Παναγιώτης Ξανθόπουλος)

Πριτσούλης, Ρέθι, Δρόσος, Κουτσιαύτης(70΄Τσώρακας) Σούτας, Λιμάτσι, Στριμμένος(78΄Κωνσταντόπουλος) Καγιαντζας, Κουμάσης(57΄Λιάρος), Μούτσα, Καραγιώργος (85΄Τριανταφυλλόπουλος)

Δάφνη Μεγάλης Χώρας (Μάκης Συντζιρμάς)

Βασιλείου, Φεγγούλης, Νταλακούρας,  Μολώνης Π., Μουλαρογιάννης, Γιογιος, Φεγγούλης Α., Καρανταλής(64΄Μολώνης Δ), Ντόνη, Συσοβίτης, Μολώνης Γ