Άλλος Παναιτωλικός με Χάβο και προσθήκες! Τα καναρίνια έχουν σταθερά ανοδική πορεία και κόντρα στον Αρη πήραν αυτό που άξιζαν και στα παιχνίδια με ΑΕΛ και Λαμία. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν κάθε λόγο να αισιοδοξούν για τη συνέχεια, αφού με την προσθήκη και του Μουνίε στο αρχικό σχήμα, θα υπάρξει περισσότερη ποιότητα μεσοεπιθετικά.

Το κενό στο παζλ παραμένει ο τερματοφύλακας. Ο Κνετ παίζει το τελευταίο διάστημα με τραυματισμό. Εξαιρετικός κόντρα στον Άρη, αλλά ουδείς γνωρίζει για πόσο ακόμα.

Η περίπτωση Επασί δεν προχώρησε. Όπως δεν προχώρησαν και εκείνες των Κλάιμαν και Πέρεθ. Ο δεύτερος επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, στα καναρίνια προτάθηκε και ο Μάκης Γιαννίκογλου! Πρόκειται για τον δεύτερο ουσιαστικά τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι αλλά έχει χάσει τη θέση του κάτω από τα γκολπόστ από τον εξαιρετικό Χουτεσιώτη.

Είναι τσεκαρισμένο ότι έχει προταθεί στο Αγρίνιο, ωστόσο δεν είναι αυτό που ψάχνει το τεχνικό τιμ. Πάντως, δύσκολα θα προχωρήσει, αφού οι Γιαννιώτες δεν είναι διατεθειμένοι να του λύσουν το συμβόλαιο.

https://www.sportime.gr/