Για το πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας του 2ου ομίλου ο Αστέρας Αγρινίου νίκησε με 4-1 την ΑΕΚ Αγίου Κων/ νου σε αγώνα που έγινε  το Σάββατο.

Με την χθεσινή νίκη ο Αστέρας Αγρινίου βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς, ενώ η ΑΕΚ παρέμεινε στους 13 βαθμούς.

Όσο αφορά το αγώνιστικό μέρος της συνάντησης ο Αστέρας Αγρινίου ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και με την συμπλήρωση του πρώτου δεκάλεπτου πέτυχε δυο γκολ. Συγκεκριμένα ο Κοκκώνης στο 9΄και ο Πατσέας ένα λεπτό αργότερα έδωσαν προβάδισμα δυο γκολ στον Αστέρα Αγρινίου.

Στην επανάληψη και πάλι ο Αστέρας πέτυχε γρήγορο γκολ (στο 47΄ο Κοκκώνης), για να μειώσει σε 3-1 η ΑΕΚ στο 84΄με τον Προδρομίτη.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο φινάλε της αναμέτρηση με σκόρερ τον Αρκουμάνη, ο οποίος επέστρεψε και παλι στους αγωνιστικούς χώρους

 

Διαιτητής: Προβίδας

Βοηθοί: Μπάκας, Ξύστρας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Αγρινίου (Θανάσης Μουρτζιάπης)

Ταμανίδης, Καραμάνος, Βασιλάρης(59΄Παπαιωάννου), Παπαβασιλείου, Τζελτζές, Σταματελόπουλος, Ζωγράφος(59΄Λεκουρίτης), Σκέβας(35΄Ματσρογιάννης), Πατσέας(73΄Σταυρόπουλος), Κοκκώνης, Αρκουμάνης

ΑΕΚ Αγίου Κων/ νου (Θωμάς Καρτσακλής)

Μπαλάσκας Τ., Πριόβολος Ι(61΄Προδρομίτης) Κολύδας(46΄Στεφανίδης). Μαντόγλου, Αντωνόπουλος(73΄Γράψας), Τσιαμπούλας, Πριόβολος Δ., Μπαλάσκας Σ., Κρανιάς, Τσέπας, Αρμύρας Δ (46΄Πλιάτσικας)